Hyvä virinä seuratapaamisessa

14.9.2016

Heinäkuussa riittää nähtävää ja koettavaa
Heinäkuussa riittää nähtävää ja koettavaa
Päivän agendaa
Päivän agendaa

Seuraavaa kautta jo suunnittelemassa oli miltei joka joukkueesta edustus. Tilaisuus aloitettiin mustikkapiirakalla ja kahvilla ja sitten siirrtyttiin asioiden käsittelyyn.

Ensin kuultiin jokaisen joukkueen kuulumiset ja hyvältä kuulosti: osa porukoista jatkaa vielä ulkokautta, päättäjäisiä suunnitellaan ja yhteisiin tapahtumiin ollaan innolla ryhtymässä. n, parinkymmenen seuralaisen iloinen puheensorina täytti kokoustilat ja hyviä vinkkejä saatiin jatkoon myös.

Muutamista joukkueista puuttuu valmentaja ja tähän pyritään reagoimaan pikaisesti. Osassa joukkueita vaihtuu myös taustatekijät, mutta ilahduttavaa on, että lähes joka joukkueessa pelaajat ovat jatkamassa eli lopettajia on tuskin lainkaan ja paluumuuttajia on myös luvassa. Uusia pelaaljia on tullut varsinkin äffiin aika paljon pitkin syyskauttakin.

Valmentajien kesken syntyi vilkasta ja hyvähenkistä keskustelua pelaajien jaosta ja talven salivuorojen käytöstä. Sirkan tekemä alustava jako sai kannatusta, miehille ja B-pojille pyritään saamaan lisää treenivuoroja. Ensi kesänä nuorilmmilla miehillä on mahdollisuus pelata jopa neljässä sarjassa: miesten ss, maakis, B-pojat ja vielä C-pojat. Eli omiia kasvatteja tulee olemaan paljon myös aikuissarjoissa.

Naisten puolella vietetään pientä hengähdystaukoa ja joukkueen rakentelu on käynnissä. Viime kauden tapaan pyritään saamaan jalkeille suomenssarjajoukkueen lisäksi myös naisten maakis.

Syksyn mittaan meillä on yhteisiä talkoita: Föli-heijastinten jakoa syyskuussa kauppatorilla, vuorot ja päviät jaettu joukkueille, Bauhaus-inventointia lokakuussa ja lokakuussa järjesetetään myös kentän syystalkoot. Vuodenvaihteessa ilotulitteiden myyntiä jatketaan Itäharjun Prismassa, kun taas Piispanristin pisteestä on luovuttu.

Suuri yhteinen ponnistus tulee olemaan tietysti valtakunnallinen Suurleiri 16.-21.7. Turussa. Samaan aikaan osittain päällekkäin on myös World Cup, johon odotetaan usean maan joukkueita pelaamaan ja seuraamaan myös nuorten pesisleirin tapahtumia. Molemmat tapahtumat ovat osa Suomi 100-juhlatapahtumia. Turussa samaan aikaan on myös Tall Ship Races -tapahtuma (20.-23.7.), eli heinäkuu on vilkas ja värikäs Turussa.Leirin järjestelytoimikunnan jäsenet on vielä osittain nimeämättä.

Kokousta veti joviaaliin tyyliinsä puheenjohtajamme Jose ja välillä saatiin käyntiin vilkasta keskustelua. Upeita uusia vinkkejä toimintojen edelleen parantamiseen saatiin myös ja koppeja otettiin molemmin puolin pöytiä.

Kiitos kaikille mukanaolleille mukavasta tapaamisesta, teidän kanssa on hyvä ja hauska toimia. Jatketaan samalla tiellä. Ja suurkiitos kaikille "vilttiketjuun" siirtyville ja uusille tulokkaille lämpimästi tervetuloa iloiseen joukkoomme!

t. Sirpa