D-poikien neljän pelin viikkoputki auki kotivoitolla Loimaasta

5.9.2016


Pelinjohtokaksikko Alpi ja Jere
Pelinjohtokaksikko Alpi ja Jere

Eilen kiilassa vastakkain Turku ja Loimaa ja pelin päätteeksi numerot taululla 2-0 (6-1, 9-3), vaikka toinen jakso aloitettiinkin takaa-ajoasemista.

Pelissä nähtiin mm.  Elias Uusitalon, Heikki Veijalaisen ja Joni Rannikon kunnarit mieheen. Lukkarina pelannut Heikki ei paljoa tolppia lautasella nostellut, mutta tappoi taas tuttuun tapaansa pesille useamman kärpäsen.

Joukkueen palkittuna kauden ensimmäisen kunnarinsa lyönyt ja 1. jaksolla virheettömästi kopparintonttinsa hoitanut Joni Rannikko. Erityismainintoja lisäksi Viljami Soini, joka loisti ulkokentällä, vaikka paikka vaihtui tauolla kolmospolttajasta ykkösvahdiksi, laadukasta työtä vaihtajina tehneet Juho Veijalainen ja Lauri Soini sekä aina luotettava Matias Malin.

Kesän leiri on hitsannut joukkueen yhteen ja ratkaisijoita ja eri pelipaikan osaavia löytyy laajalla rintamalla, eli joukkue kulkee samaa latua kuin C-pojat. Tästä on hienoa jatkaa!
 

Joukkueella on vieraspeli torstaina Ulvilassa ja lauantaina 10.9. kaksi peliä Tampereen kahta joukkuetta vastaan Kupittaalla. Kyseessä on kesän viimeiset sarjaottelut. Toki Kupittaan Liiga jatkuu torstaisin vielä pitkälle syyskuuhun.

Tervetuloa seuraamaan lauantaina otteluita, pelit alkavat klo 10 ja 13. Buffetti toimii!