Uutisia

Valtakunnallinen Ladypesisturnaus kokoaan Kupittaalle ennätysmäärän joukkueita ympäri Suomen maan. Pukuloisto, kannustavat murreilmaisut ja hauskanpito oman joukkueen kesken luovat turnaukselle arvoisensa puitteet.
Syksy tuo mukaan myös Sirkus Finlandian, joka on naaapurinamme hiekkakentillä 26.-30.8. välisen ajan, jolloin näytöksiä pidetään arkisin kerran ja viikonloppuisin kaksi kertaa päivässä.
Eilen pelattu ylemmän karsintasarjan toinen osaottelu tarjosi jännitystä koko rahan edestä. Varsinkin toinen jakso sai runsaslukuisen yleisön jännittämään aivan viime metreille saakka ja upeita kotiutuksia nähtiin suuri määrä.
Lauantai 25.7.2015. Lauantainen kesäpäivä alkaa kääntyä iltaan, kun Turun rautatieasemalle kerääntyy kymmenkunta mopoiässä olevaa miehenalkua vanhempineen. Pesäpallovarusteiden ohessa vaunuihin pakataan viikon vaatekerrasto, yöpymistarvikkeet ja henkilökohtainen reissulla tarvittava omaisuus. Mistä on kyse?
Pelit on jo alkaneet ja viime viikko saatiin pelattua hienosti. Nyt kalenteri on valmis ja joukkueenjohtajat ovat saaneet tehtävät jakoon omille pelaajilleen.
Pesäpallon naisten suomensarjassa eletään runkosarjan osalta ratkaisuhetkiä, kun lounaislohkon kärkipäässä jo pudotuspelipaikkansa varmistaneet Rauma, Kankaanpää ja Seinäjoki odottavat neljättä pudotuspelijoukkuetta syksyn ratkaisuotteluihin.
Viime kaudella Pomarkun Pyry isännöi kauden viimestä ottelua, nyt oli Turun vuoro. Kuin ihmeen kaupalla tummat pilvet kiersivät Kupittaan ja ottelu saatiin vietyä läpi upeassa pelisäässä.
Maanantaina KT 2 pölisi, kun Äffät sai vieraakseen Laitilan Jyskeen joukkueen. Pitkä tauko peleissä ja harjoituksissa näkyi hieman otteissa, mutta pikku hiljaa juoksuja tehtailtiin tasatahtiin.
Elokuista pimeyttä valaisemaan tullaan Itäharjun Prismassa myymään ilotulitteita Uuden Vuoden malliin. Myyntiaika 26.-29.8. ja teitä palvelee iloinen seuraväki.
Eilen pelattu naisten suomensarjan ottelu Ilmajokea vastaan tarjosi katsojille uusia kasvoja kotijoukkueen riveissä, jännitystä aivan viime metreille asti ja voitontanssin ottelun ratkettua.
Turkuun saapuu Ilmajoen Kisailijat, joka on sijoittunut ihan Turun kantaan taulukossa. Ottelu alkaa klo 15.00 Kupittaalla, tervetuloa kannustamaan Kottaraisia.
Turun pojat ovat taisteleet upeasti koko leirin ajan ja huomenna Turun taistelijat kohtaavat vielä Sotkamon Jymyn aamun sijoituspelissä sijoista 7-8 ja kotimatka voi alkaa.
Syksyn myllytyssarjat alkavat jo ensi viikolla ja mukana on myös uusi E-tyttöjen joukkue. Naisten ja miesten maakiksen jatkopelit on myös selvillä, molemmat pelaavat alemmassa jatkosarjassa.
Nyt on kauden tärkein tapahtuma alkamassa nimittäin sunnuntaina starttaa Oulussa valtakunnallinen Nuorisoleiri, jonne myös seuran C-poikajoukkue matkaa ja osallistuu oikeutetusti leirin kilpasarjaan.