Turun C-pojat valmistautumassa Nuorisoleiriä varten

30.6.2016

Joukkue suuntasi pelimatkan tällä kertaa Tampereen suunnalle. Matkalla pelattiin kaksi ottelua, viettiin vapaata ja lujitettiin joukkuehenkeä.

Joukkue vietti (16 pelaajaa + Jani) pienen leirin Tampereen seudulla. Tiistaina lähdettiin Kupittaalta klo 15 Tampereen Kauppiin pelaamaan. Ensimmäinen jakso meni hieman unisena 10-3 kotijoukkueelle. Toisen jakson 2L alkoi tapahtua 5-4 tilanteessa ja onnistumiset seurasivat toistaan. Jakso juoksuerolla turkulaisille  5-25 ja Superiin hyökkäämään sisälle. 8 juoksua tauluun ja Manse nollille eli 29-0 viimeiset kaksi vuoroa.

Pelin jälkeen joukkue  majoitui Pirkkalan leirikeskukseen, jossa illalla oli luvassa ruokailu sekä tietysti sauna ja uinti. Seuraava päivä vietettiin pelaillen ja yhdessä viihtyen. Keskiviikon peli Ylöjärvellä ja siitä rutiinivoitto 0-2 (3-8, 13-19). Hienoa oli, että onnistumisia tuli laajalla rintamalla myös niiltä pelaajilta, joilta sitä ei välttämättä odoteta. Matkassa oli kuskeina myös poikien vanhempia ja hekin nauttivat koko rahan edestä leiritunnelmista.

Tästä on hyvä jatkaa treeniä ja valmistautua valtakunnallista Nuorisoleiriä varten, jota vietetään 25.-30.7. Imatra - Lappeenranta suunnalla.