Kahden suomarin pelipäivä

10.7.2016

Alpi Virtanen ja Jesper Forsman

Eilen helteisellä Kupittaalla pelattiin ensin miesten suomensarjapeli ja heit perään naisten. Yleisö oli Ruissista huomimatta löytänyt tiensä kentälle ja varsinkin naisten ottelussa tunnelmaa riitti.

Karjuja vastaan kiilaan juoksi sarjan kärkipäässä majaileva Puna-Mustat Helsingistä. Ensimmäisellä sisällään vastustaja puhkoi ensin kakkosrajan aivan upealla lyönnillä tuloksena kaksi juoksua ja kun sen jälkeen vielä lyöty yksi juoksu ja vapaataivaljuoksu, oli Karjuilla kiiniotettavaa. Otto Santaniemi löi upean vällärin ja kotiin kiisi kärkimies Henri Holmberg. Vieraat tekivät jokaisella seuraavalla lyöntivuorollaan yhden lisäjuoksun, Karjuen kolmannella sisällä Miro Marttila toi vapaajuoksun. Näin jakso 2-7 vieraille.

Toisen jakson alussa Karjut sai heti kaksi juoksua, ensin Jani Kapuinen puhkaisi kakkospesän ja Henri Holmberg kiisi kotiin. Toinen juoksu Emil Hakoniemen saadessa vapaan. Puna-Mustat kavensi yhdellä jälleen jokieri Lauri Helinin toimesta. Toisella sisällä Jesper Forman kotiutti Emil Hakoniemen ja Jani Kapuinen toi yleisöä kohauttamalla juoksun kotipesän harhaheitolla ja näin taululla turvalliset 4-1, kunnes Pumu kavensi kahdella juoksulla, joista toinen kotipesän harhalla samalla lailla kuin Janin tuoma juoksu. Oltiin kutkuttavassa 4-3 tilanteessa ja kun kotijoukkue jäi juoksuitta kahdella viimeillä lyöntivuorollaan Pumun nostaessa vaihdetta kolmannella ja tehdessä kaikkiaan 4 lisäjuoksua, päättyi jakso vieraille 4-7.

Ottelun palkitut: Turku I Jesper Forsman (1/0) ja Henri Holmberg (0/2), Pumu I Jesse Lingman (1/2) ja II Mauri Tunkelo (0/2)