Alueleiriltä kotiin kaksi pronssimiestä ja Äffät ja väsyneet tuomarit

20.6.2016

Pelin tiimellyksessä
Pelin tiimellyksessä
Tsemppipelaaja
Tsemppipelaaja
Akherat tuomarit
Akherat tuomarit

Äffien ensimmäinen leiri sujui hienosti ja ensimmäisen voittoisan ottelun jälkeen joukkue pelasi tasaisia pelejä vastustajiaan vastaan ja sijoittui sarjassaan viidenneksi.

Joukkue sai paljon uusia kokemuksia ja kun yhdeksällä pelaajalla oltiin matkassa, tuli kaikille paljon peliä, kaikkiaan pelejä pelattiin kuusi. Myös discossa ehdittiin käydä. Joukkue äänesti omaksi tsemppipelaajaksi Valtteri Suvannon.

Jokioisten Koetusta D-poikien kilpasarjassa edustivat turkulaiset Elias Uusitalo ja Heikki Veijalainen. Joukkue sai kaulaansa leirin päätteeksi pronssimitalit. Onnittelut pojille hienosta saavutuksesta!

Tuomarileirillä oli mukana kuusi D-tyttöjen joukkueen pelaajaa. Pelejä ja tehtäviä tuli paljon, enimmillään tehtäviä 15 koko leirin aikana. Tytöt ovat aloittaneet tuomaritoiminnan tänä keväänä ja kaikki saivat kiitosta rohkeasta esiintymisestä. Kaikki ilmoittautuivat heti maanantaina pesiskouluturnauksen tuomareiksi ja he hoitivatkin koko turnauksen tuomaritehtävät hienosti. Osa tytöistä on lähdössä Hyvinkään Tenavaleirin tuomarileirille mukaan.

Kaiken kaikkiaan Loimaan alueleiri oli järjestelyiltään onnistunut. Näet kaikkien sarjojen sijoitukset tästä