Uutisia

Tavoitteena on saada kenttäalue sarja-avausta varten kuntoon. Paljon on tehtävää ja joka joukkueesta toivotaan 2-3 edustajaa mukaan.
Tänä keväänä järjestämme tilaisuuden siten, että myös aloittelevat tuomarit saavat samalla oppia ja viitteitä siitä, mitä tuomarin tulee kentällä tehdä ja miten sijoittua.
Oletko koskaan miettinyt mikä on lukkari, miten kärkytään, ja mistä tulee haava? Entä tiedätkö mitä toppari tekee, tai mikä ihme on kymppipaikka? Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus selvittää kerralla nämä kaikki! 
Tuttuun tapaan kevään Kupittaalle tuo mukanaan tivoli Sariolan väki.
Lisenssien ja passien myynti kaudelle 1.4.2023-31.10.2023 on käynnissä Suomisportissa. Kaikkien seurojen pelaajien, tuomareiden ja muiden jäsenten tulee olla rekisteröityneinä Suomisportiin, josta tuotteet lunastetaan sähköisesti. Alaikäisten kohdalla huoltaja rekisteröityy ensin ja liittää sen jälkeen huollettavan profiilinsa alle.
Vuorossa on hallikauden viimeinen treenipeli Impivaaran jp-hallissa. Kiilaan juoksee Kokemäen Kova-Väki, ottelu alkaa klo 20.30.
Tänään sunnuntaina valmentajat saivat lisäoppia Rieskalähteen salissa koordinaatiossa sekä juoksutekniikoissa.
Pesäpalloliitto on tehnyt päätöksen muuttaa lisenssikauden ajankohtaa pesäpallossa sekä baseballissa ja softballissa. Tulevan kesän jälkeen pelaaja- ja tuomarilisenssit hankitaan marraskuun alusta alkaen. Kilpailulupa ja vakuutus ovat voimassa seuraavan vuoden lokakuun loppuun.
Vastustajaksi saapuu Mynämäen Vesan B-tyttöjen joukkue.
Leirille ovat lähdössä F-junnut, D-tytöt ja D-pojat. Heti ensimmäisenä ilmoittautumispäivänä leirillelähteviä joukkueita oli suuri määrä.
Vuoden 2023 valtakunnallisen Tenavaleirin paikka vaihtuu. Leiri oli alun perin tarkoitus järjestää Porissa 2.–7. heinäkuuta. Leirin uusi paikka on Kankaanpää, jossa leiri järjestetään samana ajankohtana.
Pesäpallon erillisluvat ovat käytössä alueiden kilpailutoiminnassa sekä leireillä kilpailumääräysten mukaisesti. Erillislupia ovat yli-ikäisyyslupa ja poikkeuslupa sekä mahdollisuus käyttää lainapelaajaa seuran kahden tai useamman joukkueen pelatessa saman ikäluokan samassa aluesarjassa.
Alueleirejä järjestetään tulevana kesänä seitsemällä eri paikkakunnalla – ilmoittautuminen alkaa sunnuntaina 5.2.