Uutisia

Vieraaksi saapuneet Pöytyä ja Jokioinen saivat Kupittaalla vastaansa koko kauden huimasti kehittyneen energisen ja yritteliään Äffäjoukkueen.
Viime viikonloppuna kaksi upeata peliä toi C-pojille pistepussin täydennystä ja sunnuntaina on jälleen mahdollisuus tulla kannustamaan joukkuetta kohti kauden tavoitteita. Kupittaalle saapuu Kankaanpään Mailan 2-joukkue ja peli alkaa klo 17.00
Kupittaalle saapunut Humppilan Veikot piti kotijoukkuetta pihdeissä varsinkin ensimmäisellä jaksolla, mutta komeat kolme pistettä nosti "Pikkukarjut" huimasti ylemmäs sarjataulukossa.
Karjujen vieraaksi tänään keskiviikkona kotikarsinaan saapuu sarjajohtaja Puna-Mustat Helsingistä. Karjut kävivät lauantaina ryöstöretkellä Hyvinkäällä, sieltä saaliina 2 tärkeätä pistettä, joiden turvin PuMu on varuillaan.
Kevät ja toukokuu on jo melkein pelattu ja tehtävät on hoidettu tuomareiden ja joukkueiden osalta mallikkaasti. Muutoksista on ilmoitettu toiveen mukaan ja listassa on mustalla merkattu muutokset.
Viime sunnuntaina saatiin nauttia naisten suomensarjan kotiavausvoitosta Hämeen Ruovettä vastaan, mitenkä tänään käy, kun Hämeestä saapuu Manse PPn joukkue Tampereelta?
Turku-Pesiksen naisten suomensarjajoukkue avasi kautensa tuplareissulla Pohjanmaalle. Aivan oletetusti ei Kottaraisten lento noussut siivilleen, tuloksena ainoastaan yksi piste kahdesta ottelusta.
Mynämäen Vesan kotiottelu pelataan yhteistuumin Kupittaalla tulevana keskiviikkona. Peli alkaa heti naisten treenien jälkeen klo 18.30 Turun maakismiehiä vastaan.
Karjujen ensimmäinen kotivoitto otettiin lauantaina Porin Pesäkarhuista puhtaasti tuloksella 2-0. Ottelun avausheiton myötä myös kenttä vihittiin virallisesti käyttöön.
Syksyllä aloitettu ja nyt keväällä loppuun saatettu uuden hiekkanurmen rakentaminen on saatu päätökseen ja virallinen vihkiminen tapahtuu huomenna Kupittaalla miesten suomensarjan avauksen yhteydessä.
Lauantaina 16.5 saadaan miesten pesäpallokausi käyntiin todenteolla, kun Kupittaan Karjujen vieraaksi kotikentälle saapuu sarjanousija Pesäkarhut Porista.
Superpesiksen tärkeistä pisteistä taistellaan tosissaan huomenna Kankaanpään Mailan ja Hyvinkään Tahkon välillä klo 15.00 alkavassa ottelussa.
Kevään koulupelit aloittivat tällä kertaa lukiolaiset heti, kun kentät vapautuivat Tivoli Sariolan alta. Tyttöjen ja poikien sarjoissa on lähes tasamäärä joukkueita. Ensi viikolla pelataan yläkoulujen sarjat.
Runsas viikko sitten upeasti kynsiään hionnut C-poikien joukkue juhlistaa Äitienpäivää avaamalla kotiotteluidensa sarjan. Vastaan kiilaan juoksee Kankaanpään Mailan 1-joukkue.