Uutisia

Mynämäen Vesan kasvatti Mattias Kitola juhlii koko Kankaanpään Mailan joukkueen kanssa toista ja ratkaisevaa voittoa Kiteestä. Jaksot Kamalle tänään tiukat 3-4 ja 1-2.
Tämä kausi on päättymässä ja on aika suunnata katseet tulevaan. Jos joukkueellasi on tarve uudelle joukkueenjohtajalle tai olet sellaisen jo löytänyt, voisi joukkueenjohtaja-koulutus olla paikallaan.
Tämän vuoden Euroopan Liikkujan viikon teemana ovat erilaiset kulkumuodot eri matkoilla. Yhteiseurooppalainen viikko haastaa pohtimaan omia matkatottumuksia, erilaisia tapoja liikkua ja mahdollisuuksia yhdistellä eri kulkumuotoja. Viikolla vietetään jo perinteeksi muodostunutta Auton vapaapäivää ensi tiistaina 22. syyskuuta.
Eilen pelattiin Kupittaalla vielä kaksi peliä Äffien ja D2-poikien toimesta. Nyt on kalkkiviivat kierretty tämän kauden osalta ja hienoa syksyä kannattaa ulkona vielä viettää treenaten.
Ensi viikon torstaina 17.9. seuran toimijat kokoontuvat yhteen suunnittelemaan ensi kauden toimia. Käydään yhdessä läpi joukkueiden pelaaja-, valmentaja- ja taustojen nykytilanne.
Lauantaina pelattiin 42 joukkueen kesken valtakunnallinen Ladypesisturnaus Kupittaalla ja sen lisäksi kahdella muulla kentällä. Väriä, reimua ja onnistumisia mahtui päivään useita.
Viime viikonloppuna pelattu turnaus alkoi lauantain pelien osalta hienosti. Sunnuntaina pelit jatkuivat ja joukkue taisteli itsensä turnauksen kolmoseksi Etelä-Suomen ja Satakunnan jälkeen.
Tulevana viikonloppuna 29.-30.8. pelataan Tampereella C-tyttöjen ja C-poikien alueturnaukset, mukana joukkueet viideltä eri alueelta. Kahden päivän mittainen pienoisleiri sisältää pelien lisäksi myös koulutusta.
Valtakunnallinen Ladypesisturnaus kokoaan Kupittaalle ennätysmäärän joukkueita ympäri Suomen maan. Pukuloisto, kannustavat murreilmaisut ja hauskanpito oman joukkueen kesken luovat turnaukselle arvoisensa puitteet.
Syksy tuo mukaan myös Sirkus Finlandian, joka on naaapurinamme hiekkakentillä 26.-30.8. välisen ajan, jolloin näytöksiä pidetään arkisin kerran ja viikonloppuisin kaksi kertaa päivässä.
Eilen pelattu ylemmän karsintasarjan toinen osaottelu tarjosi jännitystä koko rahan edestä. Varsinkin toinen jakso sai runsaslukuisen yleisön jännittämään aivan viime metreille saakka ja upeita kotiutuksia nähtiin suuri määrä.
Lauantai 25.7.2015. Lauantainen kesäpäivä alkaa kääntyä iltaan, kun Turun rautatieasemalle kerääntyy kymmenkunta mopoiässä olevaa miehenalkua vanhempineen. Pesäpallovarusteiden ohessa vaunuihin pakataan viikon vaatekerrasto, yöpymistarvikkeet ja henkilökohtainen reissulla tarvittava omaisuus. Mistä on kyse?