Uutisia

Seinäjoen JymyJussien Jukka-Pekka Vainionpää ja jyväskyläläisen Kirittärien Emma Nieminen on valittu kuukauden pelaajiksi Superpesiksessä. Vastaavan kunnian saavat Ykköspesiksessä Haminan Palloilijoiden Jesse Eskelinen ja Mynämäen Vesan Jaana Marjamäki-Kekola.
Eilen pelattiin kahden lisäpisteitä janoavan joukkueen kesken kiihkeä kamppailu B-p. SM-sarjassa, kun vastustajaksi Kupittaalle saapui maineikas Seinäjoen Maila-Jussit.
Sunnuntaina pelatussa miesten suomensarjan ottelussa Karjut sai vastaansa Hyvinkään B-p. joukkueen. Ensimmäinen jakso oli tiukka 4-2, mutta toisella jaksolla kotijoukkue äityi kunnon lyöntitulitukseen.
Naisten ja miesten maakiksen pelit jatkuvat heti tällä viikolla ja lisäksi olen saanut D-p. myllytyssarjaohjelman. Tehty tuomaritaulukko niillä tiedoilla, vielä tulee lisää pelejä, tarkastetaan sitten tilanne.
Aamulla virkeät nuoret miehemme kävivät nappaamassa loppuottelupaikan Kouvolasta selvin numeroin 23-9.
Poikien pelisarjan Lännen paidassa pelasi lukkarina Eero Ahokas. Pelin jälkeen hänet palkittiin Lännen parhaana pelaajana. Samassa joukkueessa pelasi myös pari muuta Turun B-poikajoukkueen pelaajaa.
Ensimmäiset pelit on jo ehditty pelata, kun leiri käynnistyi tänään. Turun joukkue lähti matkaan suoraan World Cup tehtävistä jo sunnuntai aamuna ja pysähdys- ja treenipaikkana oli kuuluisa Vimpelin Saarikenttä.
Eilen sunnuntaina pelattiin turnauksen loppuottelut ja voiton kaikissa sarjoissa (naiset, miehet ja seka) vei Suomen joukkueet. Juhlallista palkintoseremoniaa vietettiin samana iltanaTurun kaupungin vieraana Suomen Joutsenella.
Perjantaina pelattiin vielä viimeiset sijoitusottelut, joidenka jälkeen kotimatkalle voitiin lähteä. Leirimestaruudet ratkaistiin ja voittajat saatiin selville.
Joukkueet ovat saapuneet Turkuun ja huomenna aloitetaan turnaus. Joukkueet ovat harjoitelleet jo jonkin verran ja mediakiinnostus on ollut valtavaa varsinkin Intian joukkueen 27 pelaajan johdosta.
Tänään julkistettiin pelaajat Itä-Länsi -otteluihin, jotka pelataan torstaina Kupittaalla. Samaan aikaan otteluiden tauolla on World Cupin avajaiset.
Tänään D-pojat pelasivat ensin Sotkamon poikia vastaan, tulos tiukka 3-4 tappio. Sen jälkeen Valkeavuoren kentällä vastassa lohkon neljäs joukkue, Simo.
Nyt on kaikki saaneet kotinsa kouluista ja ensimmäiset pelitkin on jo pelattu. Aurinkoinen sää houkutteli kentille suuren joukon katsojia ja kannustajia.
Tänään Kultanummen kentällä kiilaan juoksivat Turun D-pojat yhdessä Seinäjoen Mailajussit 04:n kanssa. Peli lähti heti hienosti käyntiin, kun alkumetreille saatiin heti kunnari ja ensimmäinen leirivoitto jäi lukemiin 14-3 Turulle.
Aurinkoiseen Turkuun saapuu tänän 105 alle 14-v. seurajoukkuetta, joista 53 joukkuetta poikia ja 52 joukkuetta tyttöjä. Kaukaisimmat saapuvat Iistä ja Turusta tulee lähin, läntisin Rauma-Vaasa akselilta ja itäisin Imatra-Ilomantsi-Lappeenranta akselilta.