Uutisia

Miedän seurasta on valittu myös pelaajia arvo-otteluihin, jotka pelataan eri puolella aluetta sunnuntaina 5.9. C-ikäiset Ruskolla, D-ikäiset Hämeenkyrössa ja E-ikäiset Espoossa.
Eilen nähtiin Kupittaalla paljon iloisia pikkupelaajia. Ensimmäisessä kotiturnauksessa oli mukana 10 joukkuetta.
Nyt on G-junnuilla vuorossa kotiturnaus. Pelit pelataan kivituhkakentällä klo 18 alkaen. Hiekkanurmella pelataan D-pojat siniset vastaan Jokioinen klo 18 alkaen, joten kentällä on vilinää huomenna.
Jokaisella leirillä oli meiltä mukana nuoria tuomareita oppimassa lisää ja saamassa kokemusta myös pää- ja syötönvalvojan tehtävistä.
Turun E-joukkue selviytyi hienosti alkusarjasta lohkonsa kolmanneksi ja jatkoi hyviä otteitaan kolmessa jatkosarjanottelussaan voittaen ne kaikki. Myös ristikkäisottelusta tuli arvokas voitto ja tänään vuorossa oli vielä sijoitusottelu sijoista 9-10.
Poikien lännen joukkueessa ovat mukana Miikka Tiittanen ja huoltajana Pekka Kaijula.
Taskussa on jo kolme voittoa omassa alkulohkossa. Taisteluvoitto nähtiin eilen, kun vastassa ollut Pattijoki kaatui hienosti 8-7.
Loimaan valtakunnallinen tenavaleiri pidetään 26.-31.7. välisenä aikana. Onneksi tänä vuonna leiri voidaan pitää ja joukkue on innoissaan lähdössä mukaan.
Turku-Hyvinkää pelataan keskiviikkona 28.7.ko 18. SIIRTYY MUUHUN AJANKOHTAAN.
Muutama viikko sitten siirtynyt peli on perjantaina 16.7. Klo 18.00
Vastaan kiilaan saapuu toinen suurkaupunkiedustaja Manse PP ja peli alkaa klo 15.00 Kupittaalla.
Jyväskylän Kirittärien Emma Körkkö nakutti peräti 12 kärkilyöntiä joukkueen eilisessä voitto-ottelussa Joensuun Mailaa vastaan ja ylitti 1500 kärkilyönnin rajan naisten Superpesiksessä kautta aikain 20. pelaajana.
Peli Turku-Jokioinen pelataan 8.8. Klo 15.00
Kahden viikon mittaista lasten pesiskoulua järjestetään vielä tällä viikolla. Lapsilla on ollut mahdollisuus osallistua joko yhden viikon tai kahden viikon harrastamiseen.