Uutisia

Tänään tärkeässä ottelussa kaatui Laitila tuloksella 7-11. Riemulla ei ollut rajoja pelin sisälläkään, sillä joukkue teki tärkeissä paikoissa kunnareita, jotka siivittivät ottelun voittoon.
Viiden lohkon pelisarjassa tämä tarkoittaa, että joukkueemme taistelee lopullisesta sijoituksesta 1-10.
Matkaan lähdetään huomenna maanantaina ja ensimmäiset pelit pelataan jo tiistaina, jolloin leiri varsinaisti alkaa eli leirin ajankohta on 19.-24.7.
Hyvinkäällä järjestetyn Suurleirin lopulliset sijoituspelit pelataan tänään lauantaina ja sen jälkeen joukkueet matkaavat kotiin.
Kilpasarjassa lännen joukkueessa on mukana meidän Markus Hokkanen ja pelisarjan lännen joukkueessa Linnea Kurki.
Viime sunnuntaina naisten Itä-Länsi ottelussa Tampereella julkistettiin uudet kunniagalleriaan nimetyt.
Pesäpallon liittojohtokunta on päättänyt leiripaikkakunnat.
Tyttöjen pelisarjassa Tupen nimellä pelaava yhdistelmäjoukkue on pelannut alkulohkossaan hienosti ja sijoittui neljänneksi omassa lohkossaan voitettuaan kuudesta pelistään kolme.
Pesäpallon 100-vuotisjuhlavuoden valtakunnallinen Suurleiri (D-ikäiset) pelataan Hyvinkäällä 11.–16.7.2022!
Naisten arvo-ottelu jäi varsin vähäjuoksuiseksi. Idän molemmat juoksut löi Idän kapteeni Emma Körkkö.
Tänään pelattiin poikien arvo-ottelu ja kohta odotellaan miesten tähdistön saapumista areenalle.
Itä-Länsi -ottelut pelataan Tampereen uusitulla areenalla 9.-10.7. Miesten arvo-ottelussa on ensimmäistä kertaa pelituomarina nainen eli Suvi Kaukovalta.
Yleisö on kertonut mielipiteensä ja äänestänyt yhden pelaajan kaikkiin aikuisten Itä-Länsi-joukkueisiin. Yhteensä ŠKODA-yleisöäänestyksessä annettiin 3071 ääntä. Suomen suosituimmat tähdistöottelut, pesäpallon Itä-Lännet, pelataan lajin juhlavuonna Tampereella 9.-10.7.
Tiistaisin Kupittaalle on kerääntynyt jo kuutena iltana mukavasti nais- ja miespelaajia.
Eilen pelattiin Kupittaalla miesten aluesarjan peli Sastamalan Kumuria vastan. Pelissä oli mukana kolme valkolakin saajaa.