Iloa ja riemua ladypesisotteluissa

4.9.2022

Nunnia ja konnia
Nunnia ja konnia

Uunot ja naurava kulkuri soi
Uunot ja naurava kulkuri soi
Jauhojengi Sastamalasta
Jauhojengi Sastamalasta


Lauantain tulokset
Lauantain tulokset
Sunnuntain tulokset
Sunnuntain tulokset

Lauantaina pelattiin kaikkiaan 63 ottelua. Pesävälejä vipelsi monenmoista peluria, sillä lähes kaikki joukkueet olivat panostaneet pukuihinsa.

Virallisen peliajan 45 min sisällä ehti tapahtua vaikka mitä, juoksuja kaikki joukkueet saivat kirjattua mukavasti. Omia ja vastustajiakin kannustettiin yhtälailla ja nauru raikasi.

Osa joukkueista jäi vielä pelaamaan sunnuntaille ja liikkeistä huomasi, että kolme peliä oli jo pelattu edellisenä päivänä.

Sunnuntaina pelattiin kaikkiaan 13 peliä, eli yhteensä pelejä 76! Keli suosi turnausta sen koko keston ja joukkueet kiittelivät järjestelyistä.

Kentät saatiin hoidettua kunnialla ja tuomaritehtävät samaten.

Kioskissa kävi mukavasti kuhinaa ja kaiken kaikkiaan turnauksessa oli hyvä mieli kaikilla, vaikka sen itse sanonkin. Pesis100 henkeen voisi kirjoittaa tähän, miten yksi lady soimasi itseään, että heitto ei lähtenyt kunnolla...johon joukkuekaveri totesi, että kyllä se viel joskus lähtee :)

Joukkueiden pukuja oli taas kerran hienoa katsella: oli Ahdottarien viikinkikylä,  Sastamalan Jauhojengi ja Marinit ja Uunot eli vinkkiä oli otettu ajankohtaisista asioista.

Kiitos kaikille 42 joukkueelle ja seuran järjestelyissä mukana olleille! Yhdessä tekeminen yhdistää. Tästä on hyvä jatkaa kohti uutta kautta.