Valtakunnallinen Ladypesisturnaus Turussa 3.-4.9.2022

5.8.2022Turnauksen tuomaritehtäviin kaivataan tekijöitä, kaikissa peleissä on pää- ja syöttötuomari. Käytössä on harrastepesissäännöt.

Kupittaan kentät ovat taas kovassa käytössä, kun 42 naisjoukkuetta kipittää mielikuvituksellisissa peliasuissaan ympäri kenttiä 3.-4.9.

Lauantaina pelejä pelatataan 7 kentällä aamusta 9 - 18 välillä, sunnuntaina vielä kovakuntoiset jatkavat pesisstadionilla 10.30 - 13.30. Suurin osa kentistä on Kupittaalla, lisäksi Luolavuori ja Pääskyvuori.

Tuomareina toimii seuran aikuisten ja junnujoukkueiden tuomarit. Pyydänkin jojoja keräämään oman joukkueensa halukkaat tuomarit ja ilmoittamaan minulle nimet ja kellonajat, koska ovat käytettävissä. Pelejä on siis kaikkiaan 60, kaukaisimmille kentille nimetään tietysti vanhemmat tuomarit. Jokaiselle tuomarille tulee 10e korvaus/tehtävä. Tuomarivastaavana toimii Sirpa.

 

Järjestelyissä mukana myös meidän ahkera kenttätiimi, johon voi myös ilmoitautua mukaan.Samoin voi ilmoittautua Sirkalle tai Tuulille kanttiiniin, joka palvelee koko turnauksen ajan.

 

Koronarajoitusten vuoksi ei kättelyitä ja muutenkin turvavälejä pidetään, aikuisia kun ollaan.

Kupittaan pesäpallostadionin kioski palvelee koko turnauksen ajan.

Ottelut pelataan kahdessa sarjassa: höntsät ja superhöntsät.

Järjestäjänä toimii Suomen Pesäpalloliitto ry

Lue lisää tästä     tai       https://www.pesis.fi/pelaamaan/harrastepesis/lady-pesis/