Uutisia

Tänä vuonna poikien SM-sarjaan ilmoittautui 31 joukkuetta, tyttöihin hieman enemmän eli 45 joukkuetta koko maasta.
Viime kaudesta miesten suomensarjan joukkue on kokenut muutoksia ja alkaa olla valmis yhdistelmä, joka tekee innokkasti töitä tulevaa kautta silmällä pitäen.
Varsinais-Suomen Pesis järjestää lukkarikoulutuksen tulevana maanantaina 1.2.2016 Raisiossa Friisilän koulussa. Mukana on 25 osallistujaa useasta alueen seurasta.
Varsinais-Suomen menestysurheilijoita ja taustajoukkoja palkittiin eilen Logomossa järjestetyssä Urheilugaalassa. Mukana tunnelmissa oli yli 700 juhlijaa ja tällä kertaa myös Jarkko Nieminen pääsi mukaan noutamaan vuoden urheilijapalkintoaan.
Eilen pidetty seurapäivä kokosi mukaan runsaat parikymmentä seuran toimijaa yhteisen hyvän äärelle. Olihan kyseessä kotiseuramme edelleen kehittäminen.
Liiton juuri julkaisemassa A- ja B-tason tuomarilistassa on jälleen mukana tuttuja kasvoja Kupittaalta.
Hartwall areenalla järjestetyssä Urheilugaalassa oli jälleen paikalla maamme eturivin urheilijat ja urheiluvaikuttajat. Turun seudulle saatiin kaksi upeata palkintoa.
Eilen Jokioisilla pidetty kolmen alueen yhteinen kohtaaminen toi paikalle n. 50 henkeä Etelän Pesiksen, Hämeen ja Varsinais-Suomen eri seuroista. Tilaisuudessa saatiin katsaus tulevaan kauteen.
Pakkasten vihdoin tultua saatiin kentät kaupungin puolesta jäädytettyä ja seuraväki ahertaa taas Purokadun ja Ilpoisten koulun kentällä.
Etelän Pesis, Hämeen Pesäpallo ja Varsinais-Suomen Pesis tekevät tulevasta kaudesta alkaen yhteistyötä leiri- ja kilpailutoiminnan osa-alueilla. Tämä näkyy selkeimmin yhteisinä alueleireinä sekä sarjatoiminnassa.
Eilen saatiin Suomeen jälleen Ringeten MM, kun Suomen joukkue kaatoi Kanadan selvin numeroin 13-0 toisessa ottelussa ja vein näin mestaruuden otteluvoitoin 2-0. Mestaruus on Suomelle viides peräkkäinen.
Sunnuntaina pelatiin turnauksen toinen päivä, nyt vuorossa olivat alueen C-ikäiset pojat. Päivän päätteeksi pelatiin myös yksi B-tyttöjen ottelu.
Tänään pelattiin Impivaarassa Turun ja Jokioisten B-poikien välinen ottelu. Tätä edelsi C-tyttöjen 6 joukkueen pelit, joten juoksuja ja tilanteita nähtiin kauden alkuun ihan mukavasti.
Seuraapäivä on suunnattu kaikille seuramme valmentajille, ohjaajille ja taustajoukoille, kuten joukkueenjohtajat, rahastonhoitajat, kioskivastaavat jne. joukkueiden mukana tärkeässä roolissa toimijoille.
Lauantaina 2.1. pelataan C-tyttöjen turnaus, mutta myös Turun ja Jokioisten B-pojat ottavat mittaa toisistaan yhden pelin verran. Sunnuntaina on vuorossa C-pojat ja mukana on myös meidän oma joukkue.