Uutisia

Karjut sai kokoonpanoon eilen mukaan uuden nimen, C-poikien Eero Ahokkaan, joka hoiti tehtävänsä etenijäjokerina mallikkaasti 100 % tehoilla ja Karjut nappasivatkin toisen jakson voiton itselleen ja yhden sarjapisteen.
Eilen pelattiin kahden tasavahvan joukkueen välinen ottelu, joka päätyikin Supervuoroon ennen kuin voittaja oli selvillä. Yleisö siivitti kotijoukkueen upeaan nousuun Superissa ja voitto jäi kotiin.
Eilen helteisellä Kupittaalla pelattiin ensin miesten suomensarjapeli ja heit perään naisten. Yleisö oli Ruissista huomimatta löytänyt tiensä kentälle ja varsinkin naisten ottelussa tunnelmaa riitti.
Sunnuntaina alkavalle Tenavaleirille ei tällä kertaa saada jalkeille joukkuetta, mutta tuomariedustus leirillä on hieno, kun matkaan lähtee kaikkiaan 6 tuomaria.
Olimme kutsuneet kaikki joukkueet yhteiseen päätöstilaisuuteen Kupittaalle. Kolea sää karsi osallistujia ja ohjelmaa lyhennettiin yhteistuumin.
Ottelun alku ei näyttänyt hyvältä kotijoukkueen osalta, mutta jännittävien vaiheiden jälkeen ensimmäinen jakso päättyi kotijoukkueen riemuun.
Tänään kiilaan juoksee Kottaraiset vastustajinaan Jyväskylän Kirin naiset. Näin naisen pitkä kotiotteluiden taukoputki katkeaa. Tulevana lauantaina pelaavat sekä naiset että miehet.
Kevään ensimmäisen aluesarjan junnupelin pelasi Äffien joukkue Ruskoa vastaan, eilen kahden kuukauden rupeaman päättivät D-tytöt Mynämäkeä vastaan.
Joukkue suuntasi pelimatkan tällä kertaa Tampereen suunnalle. Matkalla pelattiin kaksi ottelua, viettiin vapaata ja lujitettiin joukkuehenkeä.
Joukkueen kohokohta on kohta ovella, sillä Rauma-Eurajoki-Laitila akselilla alkaa alle 14-v. seurajoukkueiden valtakunnallinen koitos tulevana sunnuntaina 3.7. kestäen aina 8.7. saakka.
Torstaina juostaan taas kiilaan ja vallataan molemmat hiekkakentät. Tämä kerta vielä pelataan ja siten 7.7. vuorolla tehdään jotain aivan muuta.
Kirittärien Emma Nieminen on kauden mittaan esittänyt vahvoja otteita ja hänet valittiin toukokuun pelaajaksi. Hän pelasi myös Porissa Liiton joukkueessa. Siispa itseoikeutetusti mukana Idän naisten joukkueessa.
Turnauksen isäntänä toimi Turun kolme joukkuetta: Kupittaa, Hepokulta ja Kaarinan Kultanummi. Vieraiksi saatiin Naantalin VG ja Salon Viestin kaksi joukkuetta.
Äffien ensimmäinen leiri sujui hienosti ja ensimmäisen voittoisan ottelun jälkeen joukkue pelasi tasaisia pelejä vastustajiaan vastaan ja sijoittui sarjassaan viidenneksi.
Itä-Lännet pelataan tänä vuonna Kouvolassa 1.-3.7. välisenä aikana.Tapahtuma avataan A-poikien ottelulla nuorten päivänä perjantaina. B-tyttöjen ja naisten arvo-ottelut ovat vuorossa lauantaina. Viikonlopun huipentavat B-poikien ja miesten Itä-Lännet sunnuntaina.