Aluesarjojen otteluohjelmat julkaistiin

11.4.2017


Sanna, Riitta, Lasse ja Pia
Sanna, Riitta, Lasse ja Pia

Alueen junnupalaverissa Aurasalissa oli tänään koolla 21 seuran edustajaa, lähes 70 seuratoimijaa kuulemassa tulevan kauden asioista. Turusta mukana oli kaikkien junnujoukkueiden edustajat.

Tilaisuuden alussa jaettiin seuratoimijoille myönnetyt Tahko Pihkala -mitalit. Paikalla olivat Heidi Kuneinen Ruskolta, Petri Lehtonen Jokioisilta, Jarmo Harjunmaa Loimaalta ja Sirpa Helin Turusta. Mitalit jakoivat alueen toiminnanjohtaja Satu Mikola ja kilpailupäällikkö Päivi Hongisto. Mika Mikola oli jo saanut mitalinsa Liiton tilaisuudessa keväällä.

Illan antia oli mm. olosuhdesuositukset, kilpailumääräykset, lisenssiasiat, pelissäännöt ja yli-ikäisyysluvat, joita oli toimitettu määräaikaan monesta seurasta. Paikalla oli myös seurakehittäjä Timo Lamminen kertomassa omasta toimestaan alueen pesäpallon hyväksi.

Joukkueita aluesarjoissa on mukana:

C-p. 8 joukkuetta, C-t 9 joukkuetta, D-p. 11 joukkuetta, D-t. 8 joukkuetta, E-p. 15 joukkuetta!, E-t. 9 joukkuetta, F-p. 7 joukkuetta, F-t. 3 joukkuetta.

G- ja F-sekasarjaan ilmoittautuminen päättyy 1.5. ja meiltäkin yritetään saada F-sekasarjaan mukaan joukkue. Tässä sarjassa pelataan turnausluontoisesti, pelipäivät 27.-28.5. ja 17.-18.6. ja 8.7.

Yli-ikäisyyslupia oli myös meidän joukkueissa, C-pojissa kolme ja D-pojissa 4 ja E-pojissa kaksi. Sääntö on max. 1 vuosi yli ja kerrallaan kaksi pelaajaa, ei kuitenkaan lukkarina.

Tulospalveluun tulee päivittää ottelutulokset saman päivän aikana, viimeistään seuraavanä paivänä. Ottelupöytäkirjat tulee toimittaa kahden viikon välein Päivlle. Me laitataan kuuluttamoon taas laatikko, johon pöytäkirjat laitetaan ja Sirpa toimittaa ne eteenpäin Päiville.

Suomi100 Suurleirin tuomarien ilmoittautuminen on käynnissä ja toivotaan alueelta mahdollisimman monen nuoren tuomarin osallistumista. Oulun Nuorisoleirillä kokeillaan ensi kertaa, että joukkueen puheoikeus on joukkueen kapteenilla.

C-ikäisten aluejoukkueturnaus pelataan 9.-10.9. Tampereella ja C-p. joukkueen valitsijana on meidän Jani Kapuinen yhdessä Pöytyän Paavo Kallion kanssa.

Tilaisuuden päätteeksi jokainen seura sai otteluohjelmat ja niiden kanssa kiiruhdetttiin kotiin.