C-pojat mukaan Tampereen alueleirille tulevana viikonloppuna

18.4.2017Viime vuoden tapaan joukkue matkaa Tampereelle C- ja B-ikäisten alueleirille ja näin joukkueen ulkoturnauskausi käynnistyy. Leirin järjestää Manse PP.

Leirillä pelataan 21.-23.4. välillä C- ja B-ikäisten sarjat. Ottelut pelataan yhdessä sarjassa ( EI erikseen peli- ja kilpasarjaa)

C-ikäisten sarjoihin ilmoittautui 12 tyttö- ja 13 poikajoukkuetta. Sarjajärjestelmät ja -ohjelmat löydät tästä  ja koko leiristä tästä

B-tyttöjen sarjaan ilmoittautui 4 joukkuetta eli leirivahvuus on 29 joukkuetta.

Turun C-pojat tuttavallisesti Tupecee lähtevät 14 pelaajan voimin tavoittelemaan vastustajien päänahkoja. Valmentajana toimii esimerkillisesti Jani Kapuinen ja kuljetusapunaan hänellä on kaksi pelaajan isää sekä joukkueenjohtaja Riitta Ahokas. Leiriä on odotettu jo koko talvikausi ja otteita on hiottu jo Kupittaan tuulisella nurmella. Matkarahaa joukkue keräsi Starkin aprillipäivän pihatalkoilla, johon osallistui kaikkiaan 24 joukkueen ahkeraa ja työteliästä tekijää.

Tupecee pelaa lohkossa B, jossa mukana myös Pöytyä, Tahko C2 ja Espoo. Lohkoja on kolme ja jatkopelit pelataan sijoitusten mukaan ykköset 1-3, kakkoset 4-6, kolmoset 7-9 ja neloset ja vitoset 10-13. Otteluita tulee kaikkiaan 5-7 riippuen lohkosta.

Tupecee aloittaa pelinsa heti perjantaina klo 18:45 Espoota vastaan, lauantaina klo 12:15 vastaan saapuu Tahko C2 ja Pöytyä kohdataan klo 16:00. Kaikki pelit Kaupissa. Pelien jälkeen illanvietto kaikkien joukkueiden kseken Superpark Särkänniemessä ja sunnuntaina pelataan sijoituspelit.

Joukkueen tuomareiksi lähtevät Lauri Saarni ja Leevi Lindstedt ja toinen toimii Merimaskun Ahdon C-tyttöjen tuomarina.

Toivotamme koko joukkueelle mukavia leirihetkiä niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin! Kuvaa ja raporttia saataneen joukkueen omilla fb-sivuilla.