Seura sai Turun Seudun Osuuspankin tuen yhden nuoren työllistämiseen

7.4.2017


Seuramme on yksi niistä 50 yleishyödyllisestä yhdistyksestä, jotka saavat lahjoituksena 400 euroa 15-17-vuotiaan nuoren palkkaamiseen ensi kesänä.

Turun Seudun Osuuspankin markkinointiväki:

"Saimme määräaikaan mennessä hakemuksen 78 toimijalta. Pitäydyimme alkuperäisessä kriteeristössämme eli haluamme tukea yleishyödyllisiä, yhdistysmuotoisia toimijoita. Halusimme myös kohdentaa lahjoituksia laajasti ympäri toimialuettamme, jotta mahdollisimman moni nuori pystyisi hakemaan kesätyötä kotipaikkakunnaltaan.

Tavoitteemme on tukea mahdollisimman monia yhdistyksiä, minkä vuoksi päätimme lahjoittaa vain yhden kesätyöpalkan kullekin hakijalle. Mikäli olitte halukas palkkaamaan useampia nuoria, tulee nyt valita minkä työpaikan haluatte hakuun.

Julkaisemme työnhakuilmoituksen nuorille Turun Sanomissa 2.4. ja Åbo Underrättelserissä 1.4. Lisäksi pidämme asiaa aktiivisesti esillä myös some-kanavissamme ja toivomme myös teidän viestivän kesätyöpaikkahausta omissa kanavissanne (esim. verkkosivut, sosiaalinen media) 31.3. alkaen. Nuorten hakuaika päättyy 17.4. ja aikaa kesätyöntekijöiden valintaan on 3.5. saakka."

Seuran työtehtävä on pesiskouluohjaajan apuna toimiminen Kupittalla 5.6. - 16.6.2017 arkipäivisin ja lisäksi maanantai 19.6. pesiskouluturnauksessa mukana.

Tsekkaa työt tästä

Hakemukset toimiston sähköpostiin tupe.toimisto@gmail.com 17.4.2017 mennessä.