Haluatko olla mukana tukemassa joukkueidemme toimintaa

3.3.2017


S-etukortin omaavana voit kirjautua mukaan bonusjärjestelmään. TOK Bonus seurabonusjärjestelmässä on mukana yli 50 seuraa. Mikäli perheen lapsi harrastaa niistä vaikkapa kolmessa seurassa (lajit voivat olla eri lajeja), rekisteröitymisen voi tehdä niistä kaikista.

Turun Osuuskauppa on luonut oman lasten ja nuorten urheilutoiminnan tukemiseen tarkoitetun TOK Bonus -järjestelmän. Maksamme suoraan yhteistyöseurojen junioritoiminnalle viiden prosentin lisäbonuksen niiden asiakasomistajaperheiden ostojen perusteella, joiden lapset ovat mukana seuran junioritoiminnassa ja jotka ovat ilmoittautuneet mukaan TOK Bonus -järjestelmään.

Asiakasomistajana sinä saat tietysti omat Bonuksesi edelleen tuttuun tapaan kerran kuukaudessa S-Tilillesi.

Liittymällä TOK:n BONUS-JÄRJESTELMÄÄN tuet lasten ja nuorten toimintaa. Turku-Pesis on mukana lasten ja nuorten toimintaa tukevassa järjestelmässä, jossa junioreiden vanhempien tai muiden seuratoimijoiden ostokset kerryttävät joukkueen kassaa vähentämättä perheen omia bonuksia. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: www.tokseurabonus.fi/tok_seurabonus_ilmoittaudu

omalla lomakkeellaan netissä. Perhe voi siis olla yhtä aikaa tukemassa useampaa seuraa tämän järjestelmän kautta.

Jos perheessä on esim. kaksi lasta ja molemmat harrastavat samassa seurassa, perhe voi tehdä vain yhden rekisteröitymisen tästä seurasta.

 

samainen linkki on myös meidän sivuilla

https://www.turku-pesis.fi/seura/jasenasiat/