Uutisia

Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, kuten tulevan kauden toimintasuunnitelma ja talousarvio, sekä valitaan johtokunnan jäsenet.
Lauantaina 17.pvä on ajateltu järjestää seuratoimijoille yhteinen rentoutumis- ja kohtaamishetki tarinoiden kerronnan, vapaan ohjelman ja tietysti ruokailun ja saunan merkeissä.
Palkintoristeilyn Talk-show oli mielenkiintoinen ja antoisa. Niin nuoret kun vanhemmatkin keskustelijat toivat ajatuksiaan esille selkeästi ja kiinnostavasti.
Viime viikonloppuna alueen pesisväkeä palkittiin perinteisin menoin ja itseoikeutetut palkinnot kannettiin Turkuun.
Osallistu heijastinpäivään kiinnittämällä heijastin ja erotu eduksesi! Nyt Föli-heijastimet heilumaan!
Hei seuraväki! Tämäkin pesiskausi alkaa olla loppusuoralla, pelit on pelattu ja tällä viikolla monet joukkueet on viettänyt päättäjäisiä. Viikonloppuna risteillään Varsinais-Suomen Pesiksen järjestämällä Palkitsemisristeilyllä ja toki marraskuussa ohjelmassa on vielä koko seuran yhteinen Puurojuhla.
Sattumalta samalle viikonlopulle mahtuu seuraväelle kaksi perinteistä tapahtumaa, mutta tästäkin selvitään kiitos kaikille mukana olijoille. Mistähän olisi kyse?
Auran Aaltojen Loistotyyppi-heijastimien avulla toivotaan, että muuttuisimme näkyviksi pimenivissä illoissa.
Upea syksy jatkuu ja niinpä kenttä on ahkerassa käytössä. Päivällä kentän valtasivat opiskelijat ja illalla oli seuraväen vuoro.
Eilen järjestetyllä liiton päätösristeilyllä Emmalle ojennettiin ehkäpä uran tämän hetkisistä palkinnoista arvostetuin. Kanssapelaajat olivat äänestäneet Emman Kultaisen Räpylän saajaksi ja näin tehty työ tuo taas hedelmää.
Kun kesällä aikataulutettiin syksyn toimia, ei tiedetty, että lauantai tulee olemaan koulupäivä monelle. Siispä päivälle suunnitellut pelit jäävät suurelta osalta pois ja aikataulua on muutettu alkuperäisestä.
Turku-Pesis aloittaa metsästämisen, sillä nyt on hakusessa juniorijoukkueille valmentajia, joita tarvittaisiin vielä muutama lisää. Tarvetta valmentajille on G-ikäisten ja F-poikien joukkueilla sekä D-tytöillä. Kauden 2015-2016 talviharjoittelukausi tullaan aloittamaan loka-marraskuun vaihteessa.
Osta seuratuotteita! Kupittaan kioskissa myynnissä vielä seuraavat tuotteet:
Miesten Superpesiksen mestaruus ratkaistiin 5010 katsojan edessä tänään Vimpelissä. Henkinen kantti kesti paremmin Sotkamon Jymyllä ja viides mestruus karkasi Kainuuseen.
Tänään Jyväskylän Hippoksella jännitys roikkui ilmassa aivan ottelun viime metreille. Lapuan Virkiä oli tässä pelissä voitontahtoisempi ja vei Kullan viidennen kerran peräkkäin tuloksella 0-2 (6-9, 2-3).