Uutisia

Kesällä seura tarvitsee avukseen osaavia ohjaajia niin lasten kuin aikuistenkin harrastetoimintoihin. Oletko vailla kesätöitä? Kiinnostaako sinua liikunnanohjaus, lasten ja nuorten kanssa toimiminen ja/tai aikuisten terveysliikunta? Onko tulevaisuuden suunnitelmissa opettajan, liikunnanalan tai ohjaajan työ? Hae kesätöitä pesisohjausten parissa.
Seuran uusi yhteistyökumppani on Skanssin Intersport, josta seuraväki tilaa Puman asut ja Karhun pesisvälineet.
Viime kaudella aloitettu liiga vaihtaa peli-illaksi torstain. Tällä muutoksella toivotaan olevan vaikutusta sarjaan ilmoittautuvien joukkueiden määrässä. Kerää mukava kaveriporukka vauhdikkaaseen liigaan!
Toinen seuran vuositaisista virallisista kokouksista pidetään keskiviikkona 30.3. Veritas stadionin kokoustilassa Karikko klo 19.00 alkaen.
Keskiviikkoilta kului mukavasti perustason tuomarikokeen vastauksia tutkiessa. Miten olinkaan itse vastannut, olikohan tässä joku kompa?
Ottakaa täytetty lomake mukaan keskiviikon tuomarikoulutukseen 9.3. klo 18-20 Alabamaan. Varaa mukaan myös muistiinpanovälineet.
Valtakunnallisten leirien ilmoittautuminen on alkanut tiistaina 1.3. kello 12. Päätös osallistumisesta kannattaa tehdä mahdollisimman pikaisesti, sillä valtaosa paikoista on täyttynyt viime vuosina heti ensimmäisen päivän aikana. Myös tulevan kesän alueleireille on ilmoittautunut paikoin ennätysmäärä joukkueita.
Kaikista joukkueista toivotaan osallistujia mukaan, jotta kesän pelit saadaan kunnialla vietyä lävitse. Kauden mittaan tuomaritehtäviä jaetaan tasaisesti tason ja osaamisen mukaan. Koulutukseen voi tulla myös kuuntelemaan, vaikka korttia ei haluaisi suorittaa.
Keskiviikkona pelattiin Porin Karhuhallissa C-ikäisten aluejoukkueiden turnaus. Mukana olivat Satakunnan, Etelä-Suomen ja Varsinais-Suomen C-tyttö- ja C-poikajoukkueet. Etelä-Suomen joukkueet olivat oivassa talvivireessä. Sekä Etelän tytöt että pojat voittivat kaikki pelinsä.
Eilen jatkuneessa Impivaaran turnauksessa Turun D-pojat pelasivat maukkaan tasurin ja illan viimeisessä pelissä Ulvilan pojat osoittautuivat vahvemmiksi.
Tänään siis pelataan D-ikäisten turnausta, jonka aikataulua jouduttiin muuttamaan muutaman poisjäännin vuoksi.
Satakunnan, Etelä-Suomen ja Varsinais-Suomen C-aluejoukkueet mittaavat taitojaan keskiviikkona 24.2. Poikien joukkueessa on mukana myös turkulaisia.
Tunnetko 2002-2005 syntyneen tytön, joka voisi innostua pesäpallosta harrastuksena? Seuramme tyttöjoukkueet etsivät uusia pelaajia harjoitus- ja pelirinkiinsä. Harjoituksissa opitaan pesäpallon perustaidot ja -taktiikat, joten pesistaustaa ei tarvitse olla.
Kolmen alueen alueleiri ikäryhmien G-D (alle 8-14-vuotiaat) seurajoukkueille järjestetään Loimaalla 17.-19.6.2016.
Tuomarikortin suorittajat kerääntyvät jälleen pesiskentän viereiseen auditorioon verestämään tuomaritoiminnan saloja. Varaa tämä ilta tuomariasioille.