Uutisia

Joululahjavinkki kaikille, ota yhteyttä joukkueiden edustajiin ja ole mukana tukemassa joukkueiden toimintaa. Tuotteita on vuosien mittaan myyty paljon ja tuotteiden laatu ja hintasuhde on kohillaan.
Karjujen kesä kuluu etelälohkon peleissä, Kankaanpää ja Riihimäki kauimmaiset vastustajat. Naiset on sijoitettu puolestaan lounaislohkoon.
Poimintoja kahden naishuippupelaajan Saana Luoma ja Elina Mäki tutkimustyöstä, jossa tutkittiin mitkä syyt vaikuttavat naispesäpalloilijan uran jatkumiseen. Näitä mietteitä voi kohdentaa mielestäni koko lajiin.
Seuran sääntömääräinen syyskokous kerää yhteen tulevan kauden toimet ja toimijat. Kokousta vietetään keskiviikkona 16.11.2016 klo 18.00 alkaen Veritas stadionin kokoustiloissa. Esillä sääntömääräiset asiat.
Runsaan viikon verran on vuoroja jo käytetty ahkeraan ja esim. viime lauantain aamuna vuoron valtasivat F- ja E-pojat. Osa vanhemmista oli lauantaina valvonut Bauhausissa puoleen yöhön.
Monenlaista nippeliä ja osaa tuli laskettua ja suurin osa tuotteista sellaisia, joita ei tiennyt olevan olemassakaan... ja tämä vain kahden hyllyn osalta...
Jokavuotisen perinteen mukaan meiltä on lähdössä mukavasti porukkaa eri joukkueista inventointiin mukaan tulevana viikonloppuna.
Haravat heiluivat ja roskalava täyttyi Kupittaalla.
Kyllä, talvella harjoittelevat myös pesäpalloilijat. Hikeä ja välillä kyyneleitäkin vuodatetaan milloin salilla, milloin kuntosalilla, urkkahallissa tai Impivaaran hallissa.
D-tyttöjen joukkue koostuu alle 14-v. tytöistä. Kohta alkavalle talviharjoituskaudelle treeneihin toivotaan lisää osallistujia. Sisätreenit aloitetaan marraskuussa.
Roskalava odottaa täyttäjiä kentällä. Haravat heilumaan ja paikat kuntoon yhteistyöllä.
Alueella tapahtui kauden mittaan paljon ja viikonloppuna palkittiinkin V-S Pesiksen toimesta alueen onnistujat. Tuttuja nimiä listasta kyllä löytyy.
Kupittaalla pelattiin kolmen yrityksen välillä pesisottelut ja parhaat ratkottiin kotiutuslyöntikisassa.
Lauantai-iltana Siljan terminaali täyttyy myös pesisväestä, sillä vuorossa on taas alueen parhaiden palkitsemistilaisuus. Mukaan on lähdössä runsaat parisataa pesisristeilijää. Vielä pitää siis yksi ilta jännittää.
Hieno syyssää on mahdollistanut sen, että ulkokautta voi jatkaa näin lokakuussakin vielä. Tämä ryhmä löytyi kentältä tänään.