Uutisia

Olemme sopineet jalkapallopuolen kanssa, että he saavat tarvittaessa käyttää meidän KT2 kenttää varakenttänä. Tämä siis vain siinä tapauksessa, että heillä käytössä olevat nurmikentät suljetaan liiallisen liukkauden vuoksi.
Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna Kupittaa täyttyy iloisista naisista, kun ennätysmäärä joukkueita, tavoite 40, saapuu ympäri maata nauttimaan pesiksen peluusta. Turkulaiset Akkalauma ja Toistpuoltjokkee ovat mukana myös kuissi.
Kuten kentällä nähdään, on sinisiä asuja välillä kaikki kentät täynnä Kupittaan pesispyhätössä. Harrastajia on kaiken ikäisiä ja pelejä pelataan kauden aikana satoja.
Turkulaisessa pesäpallossa ei olla totuttu valtakunnalliseen menestykseen, eikä sitä olla itseasiassa osattu odottaakaan. Tänä kesänä käsillä on kuitenkin niin realistiset menestysmahdollisuudet, että Kupittaalla on kuiskittu jopa mitalista. Mistä siis on kyse?
Hyvinkäällä runsaan viikon päästä pelattavassa Itä-Länsi -ottelussa pelaa jo kolmatta otteluaan Kupittaalta ponnistanut Emma.
Kentälle kurvatessa piti oikein hieroa silmiä, sillä joka kaistalla oli eri ikäistä harrastajaa omien valmentajien ja ohjaajien hellässä huomassa.
Kupittaalla nähdään jälleen kerran jännittävä ottelu, kun vastakkain asettuvat tällä kaudella jo tositamiseen Turun ja Helsingin nuoret miehet. Viime kohtaamisen vei Turku.
Jaksopelin hienous nähtiin jälleen kerran, kun aneemisesti ensimmäisen jakson pelannut Karjulauma syttyi yhden läpilyönnin ansiosta jatkamaan taistelua pisteistä.
Peliä on siirretty tuntia myöhemmäksi alkamaan klo 16.00. Luvassa on jälleen jännittävä ottelu, kun viikolla Loimaalla kärsitty niukan tappion karvas kalkki pyritään hautaamaan Kupittaan nurmeen.
Tänään aamulla joukkueet starttasivat Kupittaalta kohteena Laitilan alueleiri. Seurasta osallistuvat D-pojat ja E-F -poikien yhdistelmäjoukkue.
Turku-Pesiksen naisten suomensarjajoukkue, eli Kottaraiset, pelaa kauden viidennen ottelunsa tulevana torstaina kotonaan Kupittaan pesäpallostadionilla.
Tulevana viikonloppuna Laitilassa järjestettävälle alueleirille kokoontuu kaikkiaan 72 joukkuetta G-D-ikäisten seurajoukkueita. Mukana on seurastamme myös kaksi poikajoukkuetta ja nuorisotuomareita.
Tulevana perjantaina 5.6. Haminassa pelataan järjestyksessään kolmas miesten Ykköspesiksen arvo-ottelu. Viime vuonna karjujen paidassa tärkeässä roolissa pelannut Aleksi edustaa tällä kaudella Puijon Pesistä.
Tuulinen Kupittaa tarjoisi upeat puitteet nuorten SM-karsintaottelulle. Joukkueet olivat kohdanneet jo Kankaanpään turnauksessa, mutta nyt olisi tosi kyseessä.
Vieraaksi saapuneet Pöytyä ja Jokioinen saivat Kupittaalla vastaansa koko kauden huimasti kehittyneen energisen ja yritteliään Äffäjoukkueen.