Tivoli Sariola seuraavana Kuopioon

7.5.2017

Sunnuntaina pelattiin vielä E-ikäisten ottelu Turku-Rusko. Molemmat joukkueet saivat vapaaliput tivoliin ja pelin jälkeen riemu oli suuri, kun uutinen heille kerrottiin.

Turku oli liikkeellä vajaalla joukkueella, kun samaan aikaan pelattiin Mynämäellä F-ikäisten turnausta, jossa myös meidän äffät oli mukana. Viime pelistä hallissa oli kulunut 10 viikkoa, joten hieman oli vielä paikat hakusessa. Rusko vei 0-2 selvän voiton vahvalla lyöntipelillään.

Pelissä oli mukana nostalgiaa: Ruskon pelinjohtajana toimi Sanna Hyvärinen, joka on aikoinaan pelannut Turussa ja nuorempana oli mukana myös seuramme Nuoret Johtajat - ryhmässä aivan kuten turkulaisten valmentaja Lasse Suvanto.

Pasi oli tehnyt puhdetöinä joukkueelle oman upean tulostaulun.

Lauantaina tivolin väki vieraili luonamme ja saimme tutustua sukupolven vaihdoksen jälkeen vetovastuun firmasta ottaneisiin nuoriin ja aktiivisiin tivolilaisiin. Meidän kanssa kahvilla olivat toimitusjohtaja Ville Sariola, viestintäpäällikkö Tinna Oikarinen ja turvallisuuspäällikkö Markku Saari, joka on toiminut meidän yhteyshenkilönä koko monivuotisen yhteistyömme ajan. Sukupolven vaihdos on sujunut hyvin yhteistyössä ja hiljainen tieto on saatu käyttöön upeasti. 129 vuotta tivolia pitää sisällään uskomattoman määrän tietoa, taitoa ja tarinoita. Toivotamme uusille vastuuhenkilöille lupauksia hymystä edelleen, aivan kuten tässä meidän kuvassakin! Muistoksi annoimme yhden pelipuvun ja Markulle kävimme vielä sunnuntaina Sirkan kanssa viemässä seuran mukit.

Kiitos jälleen käynnistä ja hyvää Suomi100 kiertuekesää ja ensi vuonna tavataan taas!