Sariola turnauksen aikuisten peleissä hyvä säpinä

6.5.2017

Alkukiilassa
Joukkuekuva pelin jälkeen

Naiset pelasivat ensimmäsen harjoituspelinsä Laitilan suomarinjoukkuetta vastaan ensin aamulla. Kotijoukkueen pelinjohtajana toimi Minna Litti Tuomarila.

Ensimmäinen jakso päättyi 4-9 juoksuin, hyvässä lyöntivireessä olivat Peppi Kaavi ja Hanna Kiviharju. Joukkueen kärjessä kiisivät nuoret Nella Ruuskanen ja Sinianna Kailajärvi. Lautasen ääressä Elina Pihlajamäki suoritti tehtäväänsä ilmeettömän tehokkaasti. Peliä edeltävissä lämmitelyissä Maija Oivanen sai pallon silmäänsä, ja joutui jäämään pois ottelusta.

Toisella jaksolla vierasjoukkue oli lukenyt tilanteita ja juoksuja syntyi heti ensimmäisellä sisällä täysi kymppi ja jakso oli näin käytännössä pelattu. Kotijoukkue sai naisen kotiin koko jakson aikana kahdesti ja vastustaja huomattavasti kovalyöntisempänä useamman, jakostulos 2-26 ja koko ottelu 0-2 vieraille.

Turun joukkue on sopiva sekoitus nuoria ja kokeneempia pelaajia. Joukkueen nuorimmat Edith Järvinen ja Emilia Luimula pelaavat kauden aikana myös Merimaskun Ahdon C-tyttöjen joukkueessa. Ilahduttavaa oli Minnan esiintyminen viuhkan varressa. Rauhalliseen tapaansa hän ohjaili naisia ja vinkeistä kannattaa toki ottaa vaarin. Apunaan kaarella oli mailassa Maija Jokinen, joka tuo iloisella otteellaan rentoutta kaarelle.Tästä on hyvä jatkaa kohti kauden alkua.