Karjut kovassa lyöntikunnossa

6.5.2017


Karjuja vastaan saapui paikallisvastustaja Eurajoen Veikot. Ensimmäinen jakso käytiin tasaisissa merkeissä, kunnes Turku ratkaisi viimeisellä sisällään jaksovoiton Joona Peltoniemen kunnarilla.

Tilanne kolmannessa vuoroparissa oli tiukka 4-5, kunnes ensin Joona löi kunnarinsa tyhjään kenttään ja hänen esimerkkiään jatkoi Heikki Kaskiluoto ja Jani Kapuinen. Juoksusaalis neljännessä sisässä oli kaikkiaan 13, johon Eurajoki ei pystynyt vastaamaan juoksullakaan ja näin jakso päättyi murskaavasti 17-5.

Toiselle jaksolle molemmat joukkueet tekivät vaihtoja ja peli ja juoksujen teko tiukkeni. Vieraat tekivät ensimmäisellä sisällään kaksi juoksua ja ja johti kotijoukkueen viimeiseen sisään 0-2  juoksuin. Karjut teki heti vaihdot kärkeen ja tuloksena olikin heti yksi kavennusjuoksu. Jakson tatkaisi Heikki Kaskiluodon takaa läpi mennyt lyönti ja näin tulis riemuisasti kotijoukkueelle 3-2.

Kaarella oli mukana Siilinjärveltä Turkuun tiensä löytänyt Mika Rantamaa, joka omien sanojensa mukaan piti ääntä ja elämää kaarella ja tulee myös sarjapeleissä olemaan kaarella. Karjujen kokoonpanosta puuttui tänään neljä miestä ja pelipaikat olivat osittain vieraita, mutta ulkopeli toimi hyvin ja sisäpelissä edettiin vauhdilla ja pesille syöksyen.

Peliä oli aurinkoisen kelin houkuttelemana saapunut seuraamaan mukava joukko joukkueen ystäviä.

Kotiavaus Karjulla on siis sunnuntaina 14.5. klo 15.00 Riihimäkeä vastaan.