Seuraväki kävi onnittelemassa Satua

4.5.2017

Juhlamaljat
Juhlamaljat

Varsinais-Suomen Pesiksen toiminnanjohtaja vietti tänään Ruusun päivänä 60-v. juhlaansa. Lukuisien onnittelijoiden joukossa oli myös meidän seuran edustajat.

Seuran onnittelijoina olivat tänään Sirpa Helin, Sirkka Nieminen ja Sofia Pahtela. Kutsua kunnioittaen emme vieneet kukkia emmekä tavaroita, vaan lahjat on mahdollista myöhemmin käyttää hemmotteluun. Ysärijoukkueen vanhat pelaajat omaan onnittelulahjaan oli kerännyt silloisen joukkueen joukkueenjohtajana toiminut Päivi Matilainen, joka toi myös Turun kaupungin liikuntaviraston virallisen onnittelun.

Kahvitilaisuus oli rento ja lämmin ja kiva oli tavata yhteisiä tuttuja vuosien varrelta. Päivän sankari nautti ystävien lämpimistä kohtaamisista ja haleista ja erilaisia tarinoita kuultiin häneltä ja osallistujilta.

Juhla jatkuu huomenna Naantalissa golfkisassa, jonne on osallistumassa myös suuri joukko entisiä ja nykyisiä pesäpalloystäviä muiden mukana. Mikäs Naantalin auringon alla on pelatessa.

Yhteisiä tapahtumia on seuraväen kanssa tehty useita, kuten valtakunnalliset ja alueelliset leirit ja erilaiset muut tapahtumat. Lisäksi monet seuramme nuoret ovat saaneet koulutusta ja kannustusta omien pesäpallotehtävien hoitamisessa. Uskon, että monet kantavat sydämessään kiitosta Sadun osallisuudesta elämässään pesäpallon ja muunkin elämän taipaleella. Monet taidot ovat karttuneet ja osaamista on jaettu edelleen uusille harrastajille. Joskun pesisliikkeen mottona oli : Elämän pallo pyörimässä. Toivotaan, että tämä motto jatkaa elämistään Sadun tulevissakin työvuosissa ja elämässä yleensä.

lue lisää tästä

Liitteet