Uutisia

Intialaispelaaja Capt. Jack Sparrow sai kokea Kupittaalla molemmat, kun hän ensin lauantaina pelatessaan suomarin avauskokoonpanossa 2-kopparina todisti Kinnarin paremmuuden ja sunnuntaina oli 2-vahtina voittamassa maakiksen pelissä Eurajokea.
Puna-Mustat Helsingistä saapui helteiselle Kupittaalle voitto mielessä. Heti pelin alkuhetkistä voitiin aistia kotijoukkueen luja voitontahto ja pikkukarjujen voitto ei missään vaiheessa ollut uhattuna. Ottelun sankariksi nousi tänään lukkari Joona Iivonen.
Seuran kasvatti Kirittärien Emma Nieminen pukee päälleen jo 5. kerran naisten itä-länsi paidan ja Manse pp:n Ida Lähde jo toisen kerran B-tytöissä.
Karjulauman kutsu on kuultu ja peliin tulee mukaan intialainen Narender Kumar, joka varmisti pelipaikansa maakuntasarjan pelissä Mynämäellä eilen.
Seuran sähköpostiin tuli ehkä historian mielenkiintoisin kysely: olisko meillä mahdollisuutta lainata, antaa tai myydä pesäpallopaitaa kesäteatterinäytökseen? No onhan meillä, kun ensin saataisiin selville tarvitsijan koko.
Seuran Äffät ja Et olivat mukana viime viikonloppuna Lahdessa. Pelikokemusta tuli kolmen päivän aikana roppakaupalla ja myös voitoista saatiin nauttia.
Viime viikon vieraspeliputki jätti pistesaaliin verraten laihaksi, mutta siitä huolimatta sarjataulukon sijoitus on hieno, osalla joukkueista tosin vähemmän pelattuja pelejä.
Kentillä on ollut vilinää ja vilskettä, kun lähes 100 pesiskoululaista on tullut mukaamme viettämään alkukesän viikkoja pallotellen ja taitoja oppien.
Viime perjantaina joukkue kävi hakemassa täydet kolme pistettä Seinäjoen Areenalta. Käyty ottelu oli tiukka ja juoksuerot jäivät niukoiksi, jaksot juoksuin 4-5 ja 1-2 ja koko ottelu kotiin 0-2 tuloksella.
Kuluneena viikonloppuna on juhlittu uusia ylioppilaita ja ammattiin valmistuneita.
Ensi viikonloppuna 9.-11.6. järjestetään Etelä-Suomen, Hämeen ja Varsinais-Suomen alueleiri 8-14-v. seurajoukkueille. Turusta matkaan lähtee siis kaksi joukkuetta.
Seuran järjestämä pesiskoulu starttaa tulevana maanantaina ainakin Kupittaalla, Moisiossa, Hepokullassa ja Kaarinan Kultanummella. Ohjaajina toimii seuran kuusi palkattua ohjaajaa ja yksi apuohjaaja.
Kentällä olet jo varmaan törmännyt meidän Lateen, joka lähes asuu kentällä. Nyt kun koulu päättyy, hänellä kiireet helpottavat.
Pääarkkitehtina vastustajan kaadossa oli kotipesään lukkariksi palannut Mattias Kitola. Liekö tieto hänen mukana olostaan vienyt parhaan terän jo vastustajasta ennen pelin alkua.
Haluamme tarjota turkulaisille aikuisille hyvät puitteet Kupittaan pesäpallostadionin hiekkakentillä. Täällä meillä on mahdollista hoitaa kenttiä, lanata ja piirtää, joten uskomme, että muutos otetaan innolla vastaan.