Uutisia

Tuttuun tapaan päivystystä suoritetaan Purokadun ja Samppalinnan kentillä. Talvi ehti tulla ja nyt se on jo mennytkin, mutta jäitä odotellessa.
Olemme mukana Lasten Liikunnan Ihmemaassa Kupittaan urheiluhallilla su 21.1. klo 17.-19.30. Seuraavana sunnuntaina 28.1. on vuorossa lajitutustuminen Rieskalähteen koulussa.
Ilmoittautuminen on päättynyt ja mukana on 20 joukkuetta ympäri maata. Nyt odotellaan vain lohkojakoa.
Paljon on tullut kysymyksiä urheilijan oikeista ruokailutottumuksista ja niiden suhteesta harjoitteluun ja otteluun valmistautumiseen. Tärkeä asia, joka koskettaa useampaa seuramme jäsentä.
Pesäpalloliiton eteläinen alue järjestää yhteistyössä Roihun kanssa B- ja C-ikäisten kaikille avoimen alueleirin Helsingissä 20.-22.4.2018.
Alueleirit kokoavat seurojen junnuja jälleen ensi kesänä. Laitilan Jyske on yksi ensi kesän alueleirien järjestäjistä, sillä D-G-ikäisten kaikille avoin alueleiri pelataan 8.-10.6.2018 Laitilassa.
Impivaaran hallissa Turussa pelattiin loppiaisaattona ensimmäinen pienpeliturnaus. Päivän aikana pelaamassa oli 11 joukkuetta ja myös seuran omat joukkueet F-junnut ja E-tytöt osallistuivat.
Vuoden viimeinen lauantai täyttyi pesiksellä Impivaaran hallissa Turussa. C-poikajoukkueista pelasivat Espoon Pesis, Jokioisten Koetus, Manse PP, Pöytyän Urheilijat, Turku-Pesis ja Ulvilan Pesä-Veikot. Mukana oli myös C-tytöistä Laitilan Jyske, Pöytyän Urheilijat ja Ulvilan Pesä-Veikot. Illan päättivät Loimaan ja Janakkalan B-tytöt.
Nyt kannattaa kurvata Itäharjulle tapaamaan Karjuja, samalla voi päivittää joukkueen kuulumiset.
Pienellä porukalla saatiin kisat komiasti hoidettua ja nyt oli kiitoksen vuoro näin ennen Joulua. Kaikki eivät joulukiireiltään paikalle ehtineet ja osa tuli ja meni, mutta yhdessä ehdittiin vaihtaa kuulumisia.
Loppiaisaattona 5.1.2018 pelataan Impivaaran hallissa ensimmäinen pienpesisturnaus. Varsinais-Suomen Pesiksen järjestämä turnaus on suunnattu E-tytöille ja F- ja G-ikäisille sekajoukkueille.
Perinteisesti vuodenvaihdetta vietetään pelaten Impivaarna jp-hallissa C-ikäisten tyttöjen ja poikien otteluilla.
Tiesitkö, että seuralla on kaikkiaan 242 lisenssiä ja tällä määrällä olemme mukana muiden suurseurojen listalla. Kiitos kuuluu kaikille seuratoimijoille, sillä ilman tekijöitä ei tämä olisi mahdollista.
Eilen vietettiin seuran perinteisiä Puurojuhlia ja paikalle oli kerääntynyt ilahduttavan suuri määrä osallistujia kaikista seuran joukkueista. Puuro maittoi ja muutama mantelikin löytyi puuron seasta!
Naiset pelaavat hieman totutusta poiketen etelälohkossa 12 muun joukkueen kanssa ja samaten miehet myös etelälohkossa 8 muun joukkueen kanssa.