Uutisia

Kyllä, talvella harjoittelevat myös pesäpalloilijat. Hikeä ja välillä kyyneleitäkin vuodatetaan milloin salilla, milloin kuntosalilla, urkkahallissa tai Impivaaran hallissa.
D-tyttöjen joukkue koostuu alle 14-v. tytöistä. Kohta alkavalle talviharjoituskaudelle treeneihin toivotaan lisää osallistujia. Sisätreenit aloitetaan marraskuussa.
Roskalava odottaa täyttäjiä kentällä. Haravat heilumaan ja paikat kuntoon yhteistyöllä.
Alueella tapahtui kauden mittaan paljon ja viikonloppuna palkittiinkin V-S Pesiksen toimesta alueen onnistujat. Tuttuja nimiä listasta kyllä löytyy.
Kupittaalla pelattiin kolmen yrityksen välillä pesisottelut ja parhaat ratkottiin kotiutuslyöntikisassa.
Lauantai-iltana Siljan terminaali täyttyy myös pesisväestä, sillä vuorossa on taas alueen parhaiden palkitsemistilaisuus. Mukaan on lähdössä runsaat parisataa pesisristeilijää. Vielä pitää siis yksi ilta jännittää.
Hieno syyssää on mahdollistanut sen, että ulkokautta voi jatkaa näin lokakuussakin vielä. Tämä ryhmä löytyi kentältä tänään.
Hieno kausi sai arvoisensa kiitoksen, kun maan pesisväki kokoontui juhlistamaan kauden voittajia Itämeren aalloille.
G-junnujen ryhmä (5-8-v.) jatkaa vielä ainakin huomenna kauttaan Kupittaalla. Koko kesän ajan on ahkerasti harjoiteltu ja tietysti leikitty erilaisia pallopelejä ja juostu ja pompittu.
Syysiltojen pimenemisen myötä on jälleen tärkeää olla näkyvä. Koko tämän viikon seuran edustajat ovat jakamassa heijastimia Turun keskustassa linja-autojen ruuhkakäytön aikaan.
Syksyn myötä myös liigan pelit päättyvät. Pelit on saatu pelattua upeissa syyskeleissä, toivottavasti aurinko hellii meitä myös tulevana torstaina.
Sunnuntaina käytiin jälleen tiukka vääntö kahden vahvan naisjoukkueen välillä. Lapuan katsomon kannustus ei aivan riittänyt, vaan Kirittäret voitti monen vuoden tauon jälkeen kultamitalit.
Viime kaudella suuren suosion saavuttanut Off Season treenit saavat jatkoa tänä syksynä.
Seuraavaa kautta jo suunnittelemassa oli miltei joka joukkueesta edustus. Tilaisuus aloitettiin mustikkapiirakalla ja kahvilla ja sitten siirrtyttiin asioiden käsittelyyn.