Uutisia

Viime viikon vieraspeliputki jätti pistesaaliin verraten laihaksi, mutta siitä huolimatta sarjataulukon sijoitus on hieno, osalla joukkueista tosin vähemmän pelattuja pelejä.
Kentillä on ollut vilinää ja vilskettä, kun lähes 100 pesiskoululaista on tullut mukaamme viettämään alkukesän viikkoja pallotellen ja taitoja oppien.
Viime perjantaina joukkue kävi hakemassa täydet kolme pistettä Seinäjoen Areenalta. Käyty ottelu oli tiukka ja juoksuerot jäivät niukoiksi, jaksot juoksuin 4-5 ja 1-2 ja koko ottelu kotiin 0-2 tuloksella.
Kuluneena viikonloppuna on juhlittu uusia ylioppilaita ja ammattiin valmistuneita.
Ensi viikonloppuna 9.-11.6. järjestetään Etelä-Suomen, Hämeen ja Varsinais-Suomen alueleiri 8-14-v. seurajoukkueille. Turusta matkaan lähtee siis kaksi joukkuetta.
Seuran järjestämä pesiskoulu starttaa tulevana maanantaina ainakin Kupittaalla, Moisiossa, Hepokullassa ja Kaarinan Kultanummella. Ohjaajina toimii seuran kuusi palkattua ohjaajaa ja yksi apuohjaaja.
Kentällä olet jo varmaan törmännyt meidän Lateen, joka lähes asuu kentällä. Nyt kun koulu päättyy, hänellä kiireet helpottavat.
Pääarkkitehtina vastustajan kaadossa oli kotipesään lukkariksi palannut Mattias Kitola. Liekö tieto hänen mukana olostaan vienyt parhaan terän jo vastustajasta ennen pelin alkua.
Haluamme tarjota turkulaisille aikuisille hyvät puitteet Kupittaan pesäpallostadionin hiekkakentillä. Täällä meillä on mahdollista hoitaa kenttiä, lanata ja piirtää, joten uskomme, että muutos otetaan innolla vastaan.
Kokous pidetään kentän kuuluttamossa tiistaina 30.5. klo 18.00. Käsitellään edellisen kauden tilinpäätös.
Tiistaina Kupittaalla pelatussa B-poikien SM-sarjan kotiavauksessa Turku taisteli tosissaan voitosta, mutta harmittavasti pisteitä ei saatu, vaan Kopla vei voiton 0-1 tuloksella.
Eilen pelattiin kutkuttava ottelu naapureiden kesken. Joukkueet tuntevat toisensa hyvin ja peli olikin tarkkaa ja juoksuja tehtiin tasaiseen tahtiin lukuunottamatta Loimaan toisen jakson yhtä vuoroparia.
Tänään kiilaan juoksee Loimaan Palloilijat. Luvassa on kiivas kamppailu pisteistä, sillä joukkueet ovat peräkkäin sarjataulukossa vain pisteen päässä toisistaan.
Pelipäivää ei vielä tiedetä.
Pitkään jo odotettu pesiskausi lähtee käyntiin heti maanantaina Vinterinpuistossa ja Kaarinan Kultanummella. Kupittaalla pelataan tiistaisin ja Kuuvuoren kentällä keskiviikkoisin.