Haluatko olla tukemassa lastesi harrastusta

2.2.2019Seuramme on mukana Turun Osuuskaupan seurabonus järjestelmässä. Jokainen S-kortin haltija voi halutessaan ohjata suorittamistaan ostoksistaan 5% bonuksen mukana olevalle urheiluseuralle.

"Turun Osuuskauppa on luonut oman lasten ja nuorten urheilutoiminnan tukemiseen tarkoitetun TOK Bonus -järjestelmän. Maksamme suoraan yhteistyöseurojen junioritoiminnalle viiden prosentin lisäbonuksen niiden asiakasomistajaperheiden ostojen perusteella, joiden lapset ovat mukana seuran junioritoiminnassa ja jotka ovat ilmoittautuneet mukaan TOK Bonus -järjestelmään.

Asiakasomistajana sinä saat tietysti omat Bonuksesi edelleen tuttuun tapaan kerran kuukaudessa S-Tilillesi.

Ilmoittaudu mukaan TOK Bonus-järjestelmään ja tuet lasten ja nuorten urheilutoimintaa.

TOK Bonus-sopimuksen piirin kuuluvan seuran junioriurheilijan vanhemmat voivat ilmoittautua järjestelmään linkin alta löytyvällä lomakkeella. Myös seuran johdossa olevat henkilöt voivat olla mukana kerryttämässä yhteistä pottia. Lomakkeella voit myös ilmoittaa muutoksista, esimerkiksi jos lapsesi lopettaa harrastuksen ja siirtyy vaikkapa uuteen seuraan."

Lue lisää ja käy ilmoittautumassa!

Kyseinen 5% ei vähennä kortin haltijan omia bonuksia millään lailla.

Vuoden päätteeksi seura saa tiedon kertyneestä summasta ja se jaetaan seuran joukkueille tukijoiden mukaisesti tasapuolisesti.

Tartu toimeen ja ole tukemassa lasten kasvua liikunnalliseen elämäntapaan!

Seuramme kiittää kaikkia tukijoitaan sydänmellisesti!