Uutisia

Viime lauantaina n. 20 toimijaa kokoontui suunnittelemaan ja päivittämään seuran eri toimintoja. Vilkasta keskustelua käytiin eri teemoista.
Pelaavan jäsenen osuus on 60 e, ei pelaavan 30 e ja kannatusjäsenmaksu 25 e. Seuran vuosikokouksessa jäsenmaksut pidettiin ennallaan ilman indeksikorotuksia.
Nyt on meneillään C-nuorten SM-sarjaan ilmoittautuminen, muiden nuorten sarjojen ilmoittautuminen on myöhemmin, tässä kuitenkin esimakua.
Eilisessä gaalassa nähtiin pitkästä aikaa salillinen urheilijoita, valmentajia ja taustavaikuttajia. Haastatteluissa kävikin selville, että juuri tänään oli kiva nähdä kasvotusten ja vaihtaa kuulumisia. Takana oli upea Urheiluvuosi 2022.
Turku-Pesiksen naisjoukkue palaa yhden vuoden tauon jälkeen suomensarjaan saatuaan myönteisen vastauksen liitolta sarjapaikka-anomukseensa.
Naisten Superpesis ja miesten Ykköspesis tuomaristossa (SB) mukana turkulaislähtöisiä tuomareita.
Aamulla pelattiin ensin tyttöjen kesken klo 9.30 ja klo 12-16 oli poikien vuoro. Tyttöjen vastustajaksi saapui Hua poikien vierasjoukkueet olivart Loimaa ja Mynämäki.
Mukana oli seurajoukkueemme lisäksi JokoJr/Paukku, Laitilan Jyske, Loimaan Palloilijat Jr sekä Puna-Mustat.
Mukana Turku-Pesiksen yhdistelmäjoukkue, Humppilan Veikkojen vastaava sekä Sastamalan Kumuri.
Unica Linukseen oli kokoontunut n. 65 seuran väkeä pienimistä aina konkareihin asti ja osallistujia oli kaikista joukkueista. Ohjelmassa oli puuronsyöntiä ja joulutorttu sai seurakseen lämpimän glögin.
Suomi 105 ja Pesis 100 mielessä kokoonnutaan hallille pelaamaan klo 10-12 välillä. Mukana seuran vanhimpia junioireita D:stä ylöspäin.
V-S Pesiksen järjestämä turnaus pelataan lauantaina klo 20.30 - 24. Mukana Laitila, Loimaa ja Mynämäki. Mynämäen joukkueessa myös turkulaisia.
Joukkue anoi liitolta paikkaa ja tänään paikka on myönnetty Turkuun. Miesten suomensarjassa on mukana 36 ja naisten suomensarjassa 41 joukkuetta kaudella 2023.
Pesis100 juhlavuoden teemassa jatketaan myös Puurojuhlassa, jossa luvassa on kisailua ja palkitsemista. Nautimme myös joulupuurosta.
Vuosikokouksen antaman valtuutuksen turvin johtokunta saatiin täydennettyä täysilukuiseksi.