Ladyjen puvut kastuivat, mutta myöhemmin aurinko kuivasi nekin

3.9.2023

Kultanummi, Kaarina
Kultanummi, Kaarina
Ahdottaret, Naantali
Ahdottaret, Naantali
Raision Rento, pyhät Martit
Raision Rento, pyhät Martit
Paimion Pelinaiset
Paimion Pelinaiset
Kioskilla
Kioskilla

Lauantai aamun pelt päästiin aloittamaan aurinkoisissa merkeissä, mutta sen jälkeen ripotteli tasaisesti iltaan asti. Tämä ei menoa haitannut, vaan juoksuja tehtiin liukuhihnalta.

kannustuslaulut ja koreografiat ovat tärkeä osa tätä turnausta. Jotkut joukkueet treenaavat talvellakin, osa vain ulkona kesäaikaan. Kaikille tämä turnaus on kauden huipennus ja kiitosta järjestäjille satoi. kentät saatiin pidettyä pelattavina koko lauantain ajan, vaikka muutama puku ja kaikki jalkineet kuraantuivatkin. Monet joukkueista majoittuivat Kupittaa Sokos-hotellissa, jossa kuraa varmasti löytyy aulasta vielä jonkin aikaa :) Siellä on tosin varmasti totuttu urheilijoihin.

Sunnuntaina jatkettiin vielä pelejä Kupittaalla hienossa säässä ja jalka nousi hyvin nukutun yön jälkeen. Pelaamaahan tänne ollaan tultu - kuului monen tuskaisen naisen huulilta. Yöna aikana oli puvut saatu uuteen loistoon ja intoa pelaamiseen riitti kaikilta.

Tulosten kirjaaminen onnistui hyvin, eli kaikki tuokset löytyvät lauantain osalta pesäpallon tulospalvelusta

tästä

ja sunnuntain osalta  tästä

harrastepesis välilehdeltä. Näin kotijoukotkin pääsivät seuraamaan tuloksia live-tilassa.

Turnauksen kenttätiimi toimi tehokkaasti omalla tahollaan ja kentän viivoja kalkittiin pelien väleissäkin rajojen hävittyä sadeveden mukana.

Ottelun tuomareina oli osallistujia kaikista joukkueista D-ikäisistä ylöspäin. Turnaus onkin hyvä paikka ottaa askelia tuomariuralla eteenpäin. Lähes kaikki tuomarit lisäksi pelaavat eri joukkueissa.

Turnauksessa on tärkeätä myös tankkaus pelien välissä. Tähän oivan keinon tarjosi seuran oma kioski ja sen ammattitaitoiset ja hymyilevät myyjät. Leivät ja makkarat kävivät hyvin kaupaksi ja kioskin kulmalla oli hyvä vähän istahtaa ja nauttia herkkuhetkistä.

Onnistuimme jälleen kerran tarjoamaan läheltä ja kauempaa tulleille vieraille mukavan ja muistorikkaan turnauksen! Yhteinen tekeminen yhdistää ja voimme kaikki järjestelyissä mukana olleet olla hyvillä mielin.

Hyvää kotimatkaa kaikille ja ensi vuonna tavataan samoissa merkeissä Turussa!