Lauantaina kentällä riiitti vipinää

27.8.2023

Kuviot kuntoon
Kuviot kuntoon
Hutunkeitto
Hutunkeitto
D-junnut loppukiilassa
D-junnut loppukiilassa

Äffät pelasi ensin kaksi peliä Hämeenlinnan Paukkua vastaan ja sen jälkeen D-junnut pelasivat ylemmän jatkosarjan ottelun Ylöjärven Palloa vastaan.

Ensimmäisen pelinsä Äffät saivat pelata hiekkanurmella ja sitten siirryttiin viereiselle kivituhkalle. Kentänpiirrosta vastasi Lasse Suvanto jo perjantai-illalla ja näin pelit saatiin jouhevasti alkamaan aikataulujen mukaisesti.

Hämeenlinnan Paukun äffät osoittautuivat lyöntivoimaltaan hieman paremmiksi ja molemmista peleistä meni voitot 0-2 tuloksin vieraille. Molemmissa peleissä olisi voinut voitto kääntyä kotijoukkueellekin, sen verran tasaisia jaksot olivat. Peliaika on 2+2 vuoroa. Ja kotijoukkue ainakin vaihtoi pelaajia ja pelaajien pelipaikkoja siten, että kaikille tuli suorituksia ja onnistumisia.

D-junnut pelasivat toiseksi viimeisen kotipelinsä nurmella. Ensimmäinen jakso oli selvä 13-0. Jostain syystä vastustan peli-into nousi nousemistaan onnistumisten myötä,kun taas kotijoukkueen taso putosi silmissä ja pallo alkoi polttaa. Vieraat taistelivat toisen jakson nimiinsä 9-10 juoksuin ja olivat innoissaan saamastaan jaksovoitosta.

Pienen puhuttelun jälkeen Turun pelaajat saivat Supervuorossa kaksi juoksua vieraiden jäätyä juoksuitta. Eli 2-0 meni Supervuoro ja koko peli Turulle 2-1 jaksoin. Ottelun palkitutut:

Ypa:   I Tuomas Vikman  ja  II Johannes Silver

TuPe: I Otso Kaijula  ja  II Julia Vaimala

SEURAVAT KOTIPELIT: 

KESKIVIIKKO 30.8. KLO 18   TURKU F -  LOIMAA F

KESKIVIIKKO 6.9. KLO 17.30  TURKU DP -MYNÄMÄKI DP