Uutisia

Haasteottelu liikuntalautakunnan ja nuorisovaltuuston välillä pelattiin illan hämärtyessä pesäpallostadionilla tänään.
Kyseessä on haasteottelu, joka pelataan Kupittaan pesäpallostadionilla Keskiviikkona 20.10. klo 17.00 alkaen.
Koouspaikkana toimii Kupittaan palloiluhallin kabinetti. Kokousta edeltää klo 18 alkava valmentajien ja jojojen ja rahastonhoitajien tapaaminen samassa paikassa.
Pesäpallon palkintogaala pidettiin eilen ja kutsun oli saanut myös Emma. Jännitys tiivistyi illan aikana ja illan päätteeksi Emma sai ansaitsemansa palkinnot.
Aurinko pilkoitti ja pieni tuulikaan ei haitannut ahkeria haravoijia. Kaikki irtain siirrettiin sisälle ja välinevarasto saatiin myös siivottua.
Kauden päätteeksi pistetään taas paikat kuntoon talvea varten. Aloitetaan klo 15. ja tarjolla on kahvia, mehua ja makkaraa.
Laitamme kentän talvikuntoon ja pelaillaan kentän puolella pienpelejä.
Espoossa palatussa etelän E-poikien pelisarjan Itä-Länsi pelissä olivat mukana meidän pelaajat Otso Kaijula ja Miikka Tiittanen sekä pelinjohtajana Pekka Kaijula.
Aurinko helli lähes koko päivän pari pientä kuuroa lukuunottamatta ja kaikki ottelut saatiin pelattua ohjelman mukaisesti.
Pesäpalloliiton järjestämä vuotuinen turnaus on taas alkamassa ja tuttuun tapaan ilmoittautuneita joukkueita on täysi määrä eli 42 ympäri Suomea.
Tulevana sunnuntaina pelataan E, D ja C-ikäisten arvo-ottelut eri paikkakunnilla.