Uutisia

Eilen vietettyssä seuran syyskokouksessa oli mukava määrä osallistujia ja tulevan kauden toimista käytiin rakentavaa keskustelua.
Paikkana on jälleen tuttu opetusravintola Taito (ent. Alabama). Kokoonnumme yhdessä viettämään Jouluista juhlaa hyvissä ennen Joulukiireiden alkua.
Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja kokoukseen ovat tervetulleita kaikki jäsenet. Paikka on vaihtunut! Kokousta pidetään Veritas stadionin Ole-Ravintolassa!
Toivomme jokaisesta joukkueesta mukaan kaksi aikuista henkilöä. Tavoitteena on haravoida lehdet pois - lehdet - lehdet - ja laittaa mainokset ja muut vermeet talviteloille.
Seuramme on lisenssipelaajien määrissä mitattuna alueen suurin seura kuluneen kauden jälkeen. Kiitos kaikille seuran toimijoille, valmentajille ja ohjaajille.
Suomen Pesäpalloliitto on käsitellyt sarjapaikka-anomukset ja kaivattu sarjapaikka saatiin Turkuun.
Syyslomatorstaina 19.10.2017 Turku-Pesis järjestää lajikokeilupäivän 7 - 15 -vuotiaille tytöille ja pojille Turussa Impivaaran palloiluhallissa (Eskonkatu 1).
Kausi 2018 on alkamassa ja juniorijoukkueissa on tilaa uusille pelaajille.
Viikonlopun Pesisväen palkintoristeily keräsi n. 200 pesisihmistä juhlimaan yhteisiä onnistumisia. Naisten parhaana palkittiin Turku-Pesiksen kasvatti Roosa Luoma, joka pelasi Mynämäen Vesan Ykköspesisjoukkueessa.
Seurastamme on lähdössä lähes 50 osallistujaa, valmentajia, joukkueiden taustahenkilöitä, Suurleirin organisaation vastuullisia ja tietysti myös pelaajia.
Sunnuntaina Mynämäellä pelattu ottelu päättyi Rauman voittoon suoraan 2-0 (10-0 ja 4-2) ja näin Rauma nousee naisten suomensarjaan.
Joukkueessa pelaa myös 18-v. Ida Lähde, joka on Turku-Pesiksen kasvatti. Joukkueessa pelasi myös Turussa usean vuoden Superia pelannut Jatta Vuorinen.
Ennen junnujen seurapäivän alkua naiset vetivät vielä viimeiset treenit. Joukkue matkaa huomenna sunnuntaina Mynämäelle pelaamaan noususta Rauman Feraa vastaan. Peli alkaa siellä klo 13.00.
Mukana olivat seuran junnut äffistä ceehen. Ilahduttavan paljon oli mukana myös lasten vanhempia ja päivää saatiin viettää aurinkoisissa merkeissä.
Olemme tekemässä seurakohtaisen asustetilauksen, tilausten tulee olla meillä 6.10.17 mennessä. Joukkueille on jaettu linkki, josta pääsee tilaamaan.