Uutisia

Joukkue anoi liitolta paikkaa ja tänään paikka on myönnetty Turkuun. Miesten suomensarjassa on mukana 36 ja naisten suomensarjassa 41 joukkuetta kaudella 2023.
Pesis100 juhlavuoden teemassa jatketaan myös Puurojuhlassa, jossa luvassa on kisailua ja palkitsemista. Nautimme myös joulupuurosta.
Vuosikokouksen antaman valtuutuksen turvin johtokunta saatiin täydennettyä täysilukuiseksi.
Sunnuntaina 6.11. järjestettiin Vantaalla palkitsemistilaisuus vuoden 2022 parhaille ja menestyneille. Lisäksi pesäpallon juhlavuoden kunniaksi jaettiin 25 kiitosta ja yhdeksän kappaletta Tahko Pihkala mitaleja pitkään pesäpallon ja erityisesti lasten ja nuorten toiminnassa mukana olleille ansiokkaasta panoksesta.
Pienen tauon jälkeen joukkue aloitti treenikauden. Samalla joukkue varautuu peleihin 5. tammikuuta Impivaarassa.
Tulevia tapahtumia (28.10.2022)
Kausi pyörähtää käyntiin ja muutama päivämäärä on jo tiedossa.
Eilen pidetyssä seuran sääntömääräisessä syyskokouksessa valinta oli yksimielinen. Samalla johtokuntaan tuli hieman muutoksia.
Paikka on tällä kertaa Impivaaran uimahallin kokoustila Hiidenkivi. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.
Maanantaina kentälle kerääntyi tusinan verran ahkeria seuralaisia haravoimaan ja siirtämään tavarat talvisäilöön.
Viime viikonloppuna alueen pesisihmiset kokoontuivat Baltic Princess laivalle juhlistamaan kauden päätöstä. Paikalla oli n. 180 pesiksen ystävää.
Kuten aina, pesäpallokausi jätti jälkeensä monenlaisia tunteita. Osa saavutti tavoitteensa, toiset käänsivät päänsä nopeasti kohti tulevaa. Tällä kertaa syksyn ilmassa oli kuitenkin mukana poikkeuksellisen paljon haikeutta, sillä naisten Superpesiksessä tuli päätökseensä useampi valtavan hieno pelaajaura.
Viikonloppuna 1.-2.10. Baltic Princess laivassa on n. 30 meidän seuratoimijaa mukana. Kaikkiaan lähtijöitä on lähes 200. HUOM. LÄHTÖAIKA JO KLO 18.30 TURUSTA
Eilen Hippoksella pelattu naisten neljäs loppuottelu ei jättänyt ketään kylmäksi. 2000 silmäparia seurasi paikan päällä joukkueiden mittelöä paremmuudesta.
Lauantaina kiilaan saapui Humppilan Veikot. Peli oli tasainen ja venyi aina Supervuoroon.
Mukana ovat tyttöjoukkueet Turusta, Loimaalta ja Raumalta. Ottelut alkavat klo 10.30 hiekkanurmella.