Uutisia

Sotkamossa elokuun alussa pelattaviin arvo-otteluihin on nimetty sisarukset sukunimeltään Virtanen.
Pelisarjaan seuralta lähtee sekajoukkue ja tuomarileirille osallistuu kaikkiaan kolme seuran tuomaria. Lisäksi Mynämäen Vesan kilpasarjan joukkueessa on mukana seuramme pelaajia.
Tarkastathan oman vuorosi. On tullut lisää pelejä ja muutoksia aikaisempiin nimityksiin.
Eurajoen Veikkojen E-pojissa pelaa Justus Mäkelä. Maanantai aamuun mennessä takana on jo kolme voittoa omassa pelisarjan alkulohkossa B.
Tuomarileirille osallistuu jo toista vuotta tuomarina toiminut Elias Peltola. Hän toimii Jokioisten Koetus Jun kiintiötuomarina. Leiri alkaa tänään ja sen kesto on 2.-7.7. ja leirillä on mukana ennätukselliset 119 joukkuetta.
Aamun pelissä UkiMyVe eli toisen lohkon voittaja sai todeta Tu-Pen vahvemmaksi. Upealla lyöntipelillä ja hienojen ulkopelisuoritusten myötä tulla lukemat 11-1.
Hämeenlinnan Paukun kahdella pelaajalla täydennetty joukkue pelaa hienoa leirikokemusta itselleen.
Tyttöjen pelit on menneet hienosti ja joukkue on hitsautunut toimivaksi ryhmäksi. Sunnuntai aamulla pelataan loppuottelupaikasta.
Pelejä on pelattu päivittäin 1-2 ja helteinen keli on suosinut koko leiriä. Onnistumisia on tullut kaikille Tupen joukkueista.
Eilen kiilaan asteli itsevarman oloisesti Porin Pesäkarhujen nuori joukkue. Peliä oli helteiseen iltaan saapunut seuraamaan ilahduttava määrä molempien kannattajia.
Leirille osallistuvat meidän F-junnut, D-pojat ja D-tytöt. Kolmen päivän leirillä pelitaidot hioutuvat entisestään ja keskiviikon kotiturnaus kävi kaikille hyvästä treenistä.
Paavo Nurmi Games yleisö oli todistamassa alkuillan kisaa turkulaisten palloilijoiden edustajien kesken.
Mukana on alueen junnujoukkueita G-F-E- ikäisisiä kolmella eri pikkukentällä. Peliriemu on käsin kosketeltavissa, tule sinäkin mukaan tunnelmaan. Buffetti on auki.
Mukaan on tullut myös miesten aluesarjan peli ja ensi viikonloppuna junnujoukkueet ovatkin Hyvinkään alueleirillä edustamassa seuraa.
Uusi pelipäivä on ma 19.6. klo 18, samat tuomarit. Manse ei saanut joukkuetta kasaan.