Uutisia

Kiitos kaikille alustavaan ohjelmaan korjauksia ilmoittaneille. Nyt pitäisi olla valmis ja ensimmäinen ottelukin pelataan jo huomenna, eli korkea aika!
Kupittaalla kiilaan juoksee nimekäs ja vahva Hyvinkään Tahkon ykkösjoukkue. Ottelu alkaa jo klo 12.00.
Helatorstaina pelattiin neljän naisjoukkueen voimin alueen mestaruudesta. Kottaraiset hävisivät ensimmäisen ottelunsa ja päätyivät pronssipeliin aurinkoisella Mynämäen stadionilla.
Ennen miesten harkkapeliä nuorisotuomarit saivat evästystä Jukka Laaksoselta ja pelin alettua C-pojat tutustuivat tulostauluun ja musiikkilaitteisiin.
Helatorstaina pelataan Mynämäellä naisten aluemestaruusottelut. Turun naiset ovat mukana gameissä.
Vastaansa joukkue saa viime kaudesta muuttuneen Loimaan miehistön. Peli alkaa klo 18. Kentällä on vilinää muutenkin, sillä...
Varsinais-Suomen Pesiksen järjestämä koulutus järjestettiin eilen Kupittaalla. Ohjelmassa oli niin teoriaa kuin käytäntöäkin.
Tuttuun tapaan koulut mittelevät toukokuussa toisiaan vastaan ja tuomareina toimivat seuran omat nuoret ja varttuneemmatkin.
Viime kaudella Kupittaan vuoro oli suosittu, nyt siihen on mahdollisuus myös maantaisin klo 18.30-20 kivituhkakentällä.
Yhteensattumien vuoksi koulutuspäiväksi on valittu ennakkotiedoista poiketen keskiviikko 4.5. Koulutus alkaa klo 17.00. Samana iltana Karjut pelaa harjoitusottelun klo 18.00 alkaen Loimaan miehiä vastaan.
Rankka mutta hauska viikonloppu vietettiin siis Mansessa leiritunnelmissa. Peleistä osa voitettiin ja osa hävittiin, kaikista kuitenkin otettiin oppia. Ja mikä hienointa, sijoituspelit (7-9) voitettiin molemmat.
Äffien vieraaksi saapunut Roihu Helsingistä antoi turkulaisille tiukan vastuksen ja riemu oli suuri, kun kotijoukkue venyi ensin jaksovoittoon ja myöhemmin koko pelin voittoon.
Naisten historiallinen peli Turku maakis vastaan Paimion naiset saatiin pelattua aikataulun mukaisesti. Pieniä rakeita sateli loppupuolella, mutta aurinko sulatti ne pois. Kunnes tuli TALVI!
Leirille on osallistumassa mukava joukko Hämeen, Etelä-Suomen ja meidän alueen joukkueita. Leiri alkaa jo huomenna perjantaina 22.4 ja kestää aina sunnuntaihin 24.4. saakka.