Pesiskoulut 7-13 vuotiaille alkavat ensi viikolla

2.6.2017


Joonaksen Kultanummi
Joonaksen Kultanummi
Bettinan Hepokulta
Bettinan Hepokulta

Seuran järjestämä pesiskoulu starttaa tulevana maanantaina ainakin Kupittaalla, Moisiossa, Hepokullassa ja Kaarinan Kultanummella. Ohjaajina toimii seuran kuusi palkattua ohjaajaa ja yksi apuohjaaja.

Pesiskoulussa käydään läpi pesiksen alkeita ja tietysti myös pelataan. Ohjaajien apuna on Pesäpalloliiton tekemä uunituore pesiskouluopas, josta saa hyvää vinkkiä tuntien vetämiseen eli ihan itse ei tuntikehystä tarvitse tehdä.

Seuran ohjaajina toimivat : Sinianna Kailajärvi ja Nella Ruuskanen naisten joukkueesta, Joonas Porela miesten joukkueesta, Sofia Pahtela junioripuolelta ja uudet tuttavuudet Laura Takalo ja Nina Toivonen. Osa on toiminut ja toimii myös Varsinais-Suomen Pesiksen tehtävissä, esim. pesisauton mukana. Eli jokaiselle tulee kesän aikana työtunteja ja kentät ja vuorot on jaettu Lasse Suvannon toimesta. Kevään korttelipesiksessä ohjaajat olivat myös mukana. Turun Seudun Osuuspankin Kesäduuni-tuella pesiskoulun apuohjaajana koko kahden viikon ajan toimii C-poikien kapteeni ja lukkari Eero Ahokas.

Vielä ehtii imoittautumaan hauskaan harrastukseen. Pesiskoulu on edullinen, sillä viikon aikana maanantaista - perjantaisin samaan aikaan samassa paikassa toteutettuna seuran välineillä viikon hinta on vain 55 eur ja kahden viikon 85 eur. Hinta sisältää myös vakuutuksellisen pesiskoulupassin.Lisäksi OP Turun Seudun omistaja-asiakkaat ja Hippo-klubilaiset saavat 5 eur alennuksen/lapsi ja myös sisaralennus on 5 eur toisesta lapsesta. Pesiskoulua siis järjestetään 5.-16.6. välisenä aikana.

Perjantaina 16.6.klo 18.00 pesiskoululaiset pääsevät perheineen seuraamaan Turun B-poikien SM-sarjaottelua Helsingin Puna-Mustia vastaan Kupittaan pesäpallostadionilla. Ja sitten maanantaina 19.6. järjestetään vielä Kupittaalla pesiskouluturnaus, johon kenttien joukkueet osallistuvat. Lisäksi joukkueita on tulossa ainakin Naantalista (VG) ja Salosta. Aikatauluista lisää tuonnempana, mutta kannattaa varata tuo päivä turnaukseen. Kentällä turnauksen aikana palvelee seuran kioski, josta voi ostaa virvokkeita ja pientä purtavaa.

Monet seuran junioripelaajista ovat saaneet ensi kosketuksensa pesikseen juuri pesiskouluista. Tästä hyvänä esimerkkinä on nyt toista vuotta ohjaajana toimiva Joonas Porela, joka nykyisin pelaa seuran miehissä ja B-pojissa. Nuoremmissa joukkueissa on myös monia pesiskoulun läpikäyneitä pelaajia.

Tällä hetkellä joka kentällä on osallistujia mukava määrä, yhteensä n. 50, mutta mukaan mahtuu vielä. Ilmoittautua voit vielä osoitteessa

tupe.toimisto@gmail.com