Viikonlopun miesten saldona yksi häviö ja yksi voitto

Kaarella
Hutunkeitossa
Voittajan hymyä
Sisäpelissä vielä kehitettävää

Intialaispelaaja Capt. Jack Sparrow sai kokea Kupittaalla molemmat, kun hän ensin lauantaina pelatessaan suomarin avauskokoonpanossa 2-kopparina todisti Kinnarin paremmuuden ja sunnuntaina oli 2-vahtina voittamassa maakiksen pelissä Eurajokea.

Lauantain pelissä oli paljon mielenkiintoisia aineksia, kun ensiesiintymisen Suomensarjassa sai tehdä intialainen 22-v. Narender Kumar alias Capt. Jack Sparrow Delhistä. Ulkokentälle hänet oli laitettu 2-koppariksi ja Kinnarilaiset pommittivatkin takakenttää. Parina hänellä oli Markus Lammi, kun Jani Kapuinen loukkasi nilkkansa alkuverryttelyssä. Hyvin Jack oman tonttinsa ulkona hoiti pommituksesta huolimatta. Kinnari teki heti ensimmäisellä sisällään kaksi juoksua ja kotijoukkue ei yhtään. Toisella sisällään Karjut tekivät kolme juoksua, kun Jussi Hietainen kotiutti Lauri Saarnin, Miko Hännikäinen Heikki Kaskiluodon ja Henri Holmberg Jani Kapuisen. Karjut lähti jakson tasoittavalle 3-8 johtoasemassa, kotijoukkue sai tehty kaksi lisäjuoksua, kun Jani Kapuinen kotiutti Henri Holmbergin ja Otto Santaniemi Lauri Saarnin. Näin jakso 5-8 vieraille.

Toinen jakso oli uneliasta peliä puolin jos toisin ja kotijoukkueen ainokaisen juoksun löi Lauri Saarni ja kotiin kiisi Miko Hännikäinen. Viimeiselle sisävuorolle mentiin 1-1 tilanteessa, ratkaisu vieraille vapaataipaleen turvin ja näin 1-2 jaksovoitto ja koko ottelu 0-2. Hienoa heittokättä Jack väläytti pari kertaaa suolaten etenijän kolmoselle.

Sunnuntaina maakuntasarjan peliin saapui Eurajoen Veikot ja kapteeni Jack pelasi 2-vahtina ja ysinä. Tässä pelissä väläyteltiin myös heittokättä, kun upea suolaus tapahtui tällä kertaa ykköselle. Heittonopeus ja tarkkuus aivan A-luokkaa, meidän nuoremmilla miehillä vielä matkaa samoihin lukemiin. Saaliiksi pelissä tuli 1/1 tehot ja ottelun voitto kotiin tuloksella 2-0 (8-2, 6-2). Tehomiehinä tänään Rasmus Niittyvaara (3/3) ja Petri Hännikäinen (1/3), myös lukkari Jere Solla tehoilla (2/0) sai pidettyä vastustajien lyönnit kurissa.

Palkitut: Turku Heikki Veijalainen ja Eurajoki Riku Juhala

Kaiken kaikkiaan Jackin vierailu oli virkistävä lisämauste niin peliin kuin pelin ulkopuolellakin. Kuulumisia ja tarinoita on vaihdettu puolin jos toisin ja on todella hienoa, että Jack saatiin mukaan meidän otteluihin Kupittaalle. Viikolla alkaa kotimatka, mutta tämän miehen näemme World Cupissa heinäkuussa muiden intialaisten mukana.

Thank you for your visit to Turku and to our team. And welcome back soon, we are waiting for you all!