Uutisia

Seuramme on yksi niistä 50 yleishyödyllisestä yhdistyksestä, jotka saavat lahjoituksena 400 euroa 15-17-vuotiaan nuoren palkkaamiseen ensi kesänä.
Nyt on saatu aikuisten ja nuorten SM-sarjojen kotipelit koottua yhteen ja samaan kalanteriin, vielä puuttuu junioreiden aluesarjojen pelit.
Huhtikuu on lisenssivakuutusten siirtymäkausi.
Alueen sarjoihin ilmoittautuminen on päättynyt ja mukavasti on joukkueita mukana Hämeestä, Satakunnasta ja Varsinais-Suomesta. Kaikkiaan joukkueita on 70 C-, D- E- ja F-ikäisissä.
Ruskon Kirkonkylän koulun salissa aherrettiin viikonloppuna patjiksen, saaripelin, aavikkosodan ja monen muun pelin ja leikin myötä. Tuttuun tapaan PML-koulutus keskittyi runsaaseen liikkumiseen juuri pelien ja leikkien kanssa. Täysi tusina innokkaita ohjaajia leikki koko päivän toki välillä teoriaakin kuunnellen.
Kesällä seura tarvitsee avukseen osaavia ohjaajia niin lasten kuin aikuistenkin harrastetoimintoihin. Oletko vailla kesätöitä? Kiinnostaako sinua liikunnanohjaus, lasten ja nuorten kanssa toimiminen ja/tai aikuisten terveysliikunta? Onko tulevaisuuden suunnitelmissa opettajan, liikunnanalan tai ohjaajan työ? Hae kesätöitä pesisohjausten parissa.
Taitoan uusitussa auditoriossa pidettyssä koulutuksessa saatiin tietoa tulevan kauden painotuksista ja käytiin lävitse molemmat nettikokeet.
Leirillä riittää tehtäviä kaikille kiinnostuneille niin nuorille kuin aikuisillekin, yläikärajaa ei ole. Talkoolaisia tarvitaan moniin eri paikkoihin, joissa ei tarvita pesäpallotietämystä vaan innokasta ja avuliasta mieltä. Ilmoittauduttuaan 3 työvuoroon saa talkoopaidan.
Keskiviikkona 15.3. kokoontuu suuri joukko innokkaita tuomareita miettimään sääntöjä ja pähkäilemään yhdessä tuomaritoiminnan saloja. Paikkana on siis entinen Alabama nykyinen Taitoa Lemminkäisenkadulla.
S-etukortin omaavana voit kirjautua mukaan bonusjärjestelmään. TOK Bonus seurabonusjärjestelmässä on mukana yli 50 seuraa. Mikäli perheen lapsi harrastaa niistä vaikkapa kolmessa seurassa (lajit voivat olla eri lajeja), rekisteröitymisen voi tehdä niistä kaikista.
Kevät tulee taas vauhdilla ja on aika päivittää asustetilanne. Joukkueenjohtajille on toimitettu ohjeet välitettäväksi omille joukoilleen. Tilausaikaa on 20.3. asti, toimi siis kiireesti niin saat puvut kevääksi.
Veritakselle oli kokoontunut lähes kaikkien joukkueiden edustajat käymään läpi tulevan kauden tärkeitä asioita. Iivon kultamitalia juhlistettiin kahveilla ja herkuilla. Juhlamielellä jatkettiin asioiden käsittelyä
Tänään alkoi valtakunnallisten pesäpalloleirien ilmoittautuminen. Jo 350 joukkuetta on ilmoittautunut.
Hiihtolomaviikko täyttyi monista pesisturnauksista. Torstaina Turun Impivaarassa pelaamaan pääsivät F- ja E-ikäiset. Turun juniorit nauttivat täysin siemauksin pelaamisesta ja välillä käytiin tekniikkapisteilläkin.
C-ikäiset tytöt ja pojat pelasivat keskiviikkona Porin karhuhallissa alueturnausta. Mukana olivat Satakunnan lisäksi Etelä-Suomen ja Varsinais-Suomen joukkueet.