Turun toinen jakso väsytti Tahkon nuoret

1.8.2017

Sunnuntaina pelatussa miesten suomensarjan ottelussa Karjut sai vastaansa Hyvinkään B-p. joukkueen. Ensimmäinen jakso oli tiukka 4-2, mutta toisella jaksolla kotijoukkue äityi kunnon lyöntitulitukseen.

Ensimmäisellä sisällään Turku sai miehen kerran kotiin, lyöjänä Jussi Hietainen ja tuojana Jesper Forsman. Toisella sisällä kotijoukkue rakensi kolme lisäjuoksua: ensin Pekka Kaijula kotipesään Hietaisen lyömänä, sitten pelipaidan päälleen pukenut Petri Hännikäinen Joonas Porelan vällärillä ja vielä Hietainen Hekki Kaskiluodon mailasta.Vastustaja siis sai kaksi juoksua ja nihkeä jakso kotiin 4-2 tuloksella.

Tauolla ei vaihtoja nähty, Tahkolla olikin matkassa vain yhdeksän pelaajaa. Turku aloitti vahvasti kahdella juoksulla, kotiin Henri Holmberg Otto Santaniemen mailasta ja perään Joakim Svärd Jesper Forsmanin lyömänä. Vastustaja vastasi heti tasoittamalla 2-2 tilanteeksi ja toisella sisällä Turku teki eroa 7 lisäjuoksun verran. Forsman kotiutti miehen kahdesti, sitten Joni Siltala, Hietainen, Joona Peltoniemi, Joonas Porela ja vielä Petri Hänninkäinen. Tämä sisävuoro vei vastustajista suuremman terän joka kolmannella sisällään teki yhden kavennusjuoksun. Kolmannella sisällä Turku teki kaikkiaan 11 juoksua ja kaikki tuntui onnistuvan, kun taas vastustaja jätti selvät palotkin ottamatta löysillä ja epätarkoilla heitoilla. Joona Peltoniemi teki vuorossa komean ajolähtökunnarin. Neljännellä sisällään Turku teki vielä 5 lisäjuoksua, lyöjinä Santaniemi, Joni Siltala kahdesti, Peltoniemi ja Kaskiluoto.Tahko sai aikaiseksi yhden lisäjuoksun molemmilla sisävuoroillaan, joten jakso murskaavasti kotiin 25-4.

Ottelua oli tullut seuraamaan n. 90 henkeä, mutta toisen jakson ilotulituksen aikana osa lähti jo kotiin. Pelinjohtajana toimi Oulun Nuorisoleiriltä kotiin palannut Jani Kapuinen Mika Rantamaan ollessa mailassa. Petri Hännikäinen nautti silmin nähden kpparina olostaan, liekö World Cup pelit innostaneet miehen mukaan pelaamaan.

Palkinnot:  Turku I Joonas Porela (3/2 ja 86% tehot) II Jesper Forsman (4/5 tehot 89%)

Tahko I Jere Handolin (0/2 tehot 100%) II Aleksanteri Haukka (0/2)