Uutisia

Osuuspankkien tuella seurat järjestävät ilmaisen pesiskoulun nyt syksyllä. Tänään on ensimmäinen kerta. Turun pesiskouluun on ilmoittautunut 80 lasta.
Naisten suomensarjan kotiotteluun Turku-Laitila oli kutsuttu mukaan Sirpa Helin sekä pelikavereita ja seuraväkeä vuosien varrelta ennen peliä tapahtuvaa huomioimista seuraamaan.
Pesäpallon Itä-Länsi pelataan tulevana viikonloppuna 4.–6.8. Sotkamossa. Nelonen näyttää lauantaina suorana naisten ottelun ja sunnuntaina miesten ottelun. Poikien ja tyttöjen ottelut näkyvät suorana Ruudusta.
Lauantaina vietettiin kisojen palkintojenjakotilaisuus Hyvinkään Sveitsissä, jossa suuri osa joukkueiden jäsenistä oli majoittuneena. Tätä ennen tajolla oli monipuolinen ja maukas buffet-illallinen nälkäisille kisailijoille.
Vastassa ollut KPL yellow eli Kouvola voitti tiukan kamppailun juoksuin 8-9. Joukkueita pelisarjassa oli mukana 21.
Pesäpalloliitto nimeää tänä vuonna kuusi ansioitunutta toimijaa lajin kunniagalleriaan. Numerolla 52 kutsun sai Sirpa Helin Kaarinasta – kymmenkertainen Itä-Länsi-pelaaja ja Suomen mestari Lännen Pallon joukkueesta 1982.
Listoilta puuttuu vielä D-poikien syksyn pelit,muut on nyt merkattu ja tuomarit nimetty.
Avajaiset pidetään Pihkalan pesäpallostadionilla keskiviikkona 26.7. Naisten Superpesis ottelu Tahko - Kempele alkaa klo 18 ja ottelun tauolla esitellään World Cup - joukkueet, jotka ovat omissa pelipuivuissaan.
Tätä kirjoitettaessa takana on koko alkusarja pelattuna torstaina.
Lohkossa A pelaa Mynämäen Vesan C-tytöt ja joukkueessa on mukana myös Linnea Kurki ja Paimion kasvatti Siiri Erkkylä.
Nuorisoleiri pelataan siis Oulussa 24.-29.7. väisenä aikana. Joensuusta rientää joukkueen mukaan myös muutama pelaaja.
Turku-Kouvola sijoista 9-10 on päättynyt Turun voittoon 5-1 ja joukuuen sijoitus on hieno 9. Samaan aikaan kilpasarjassa Mynämäki hävisi Kempelettä vastaa tuloksella 3-12, joten sijoitus on 10.
Sunnuntain peli siirtyy pelattavaksi 9.9. Klo 15
Tänään saatiin alkulohko päätökseen hienolla tuloksella, kun Sotkamon Jymyn violetti joukkue kaatui 15-5. Pelejä on tähän mennessä ollut kuusi ja huomenna jatketaan toiseksi ylimmässä sijoituslohkossa sijoista 9-16.
Joensuun Suurleirin pelisarjan arvo-ottelut pelattiin tänään torstaina ja kilpasarjan vastaavasti tulevana lauantaina.