Tampereen alueleirillä nautittiin leiritunnelmasta ja tietysti itse otteluista

20.6.2024


Äffien energinen sekajoukkue edusti tällä kertaa yksinään joukkueena seuraa. Joukkue pelasi F-poikien sarjassa ja vastustajat olivat miltei kaikki poikajoukkueita. Tämä ei kuitenkaan tahtia haitannut.

Virallisten naperosääntöjen mukaisesti joukkue arpoi joka ottelussa lyöntinumerot ja pelipaikkoja kierrätettiin myös koko leirin ajan. Jokainen oli myös vuorollaan jokerina, joten kaikille joukkueen jäsenille saatiin pelikokemusta niin sisä- kuin ulkopelissäkin.

Pelien edetessä oli selvästi havaittavissa, miten itse pelissä osallisena olevana jokaisen taidot saatiin kokonaan käyttöön ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla kaikille pelaajille. Kahden vuoroparin peleissä ehti jokainen onnistumaan niin kentälle menossa, tarkasti merkkipeliä seuraten pesävälien juoksussa ja vaihtamisessa ja lopulta juoksuna kotiin.

Lyöntivuoroissa nähtiin upeita kotiutuslyöntejä rajoihin ja polttolinjan taa ja juoksuja syntyi peli peliltä enemän. Ulkokentällä taas saatiin hienoja koppeja ja polttoheittoja kotiin ja pesille. 

Viimeisessä pelissä kohdattiin tuttu vastustaja Humppilan Veikot, joka oli liikkeellä myös sekajoukkueella. Kun vielä joukkueen vahvuuteen sunnuntaina liittyi Markus Tamminen viimeiseen peliin pelinjohtoon Ennin avuksi, riemulla ei ollut rajaa, kun taululla pelin päätteeksi oli voittotulos 21-6. Äffissä ei ratkota sijoituksia eikä tehdä sarjataulukoita. Kaikille jaettiin järjestäjän puolesta pelin päätteeksi osallistumismitalit, monelle elämän ensimmäinen.

Leirin purkamisen jälkeen joukkuusta moni jäi vielä seuramaan miesten Superpesistä Manse pp - Imatran PalloVeikot, jonne leiriläiset pääsivät vapaasti sisään. Tämän jälkeen suunnattiin kotimatkalle.

Tulokset: :

Perjantai: KPL-TuPe 13-2, TuPe -Manse pp 2-22

Lauantai :Tahko-TuPe 13-6, Joko Jr - TuPe 11-6, KPL - TuPe 19-3

Sunnuntai: Humppila - TuPe  6-21

 

Ja treeneihin jo heti keskiviikkona Kupittaalle !