Tampereen alueleirille mukaan seuran F-junnut tulevana viikonloppuna 14.-16.6.

13.6.2024Tampereen alueleiri G-D -ikäisille starttaa huomenna ja äffien ensimmäinen peli on klo 15.30 ja vastustajana Kouvolan Pallonlyöjät. Samana iltana pelataan vielä klo 19.30 Manse PP:tä vastaan.

Sekajoukkueen vahvuus on 12 pelaajaa, tyttöjä ja poikia,  ja valmentajina toimivat Enni Lamppu, Lasse Suvanto ja Markus Tamminen. Lisäksi mukaan on lähdössä runsaasti pelaajien vanhempia taustajoukoiksi ja avuksi erilaisiin tehtäviin, sillä 

jokainen joukkue pelaa leirin aikana kuusi ottelua. Joukkue pelaa F-poikien sarjassa. Osalle pelaajista leiri on ensimmäinen ja varmasti ikimuistoinen.

Joukkueen tuomarivelvoitteen lähtee suorittamaan C-poikien Kalle Jaakola, jolla on jo useamman vuoden kokemus tuomaritehtävistä ja nyt vuorossa on ensimmäinen tuomarileiri.

 

G-E -ikäisten toimitsijavuorot tehdään aina omissa peleissä. Kotijoukkue huolehtii kirjurin, 2-tuomarin ja takarajatuomarin, vierasjoukkue 3-tuomarin ja tulostaulun. 

 

Leiriläiset pääsevät seuraamaan naisten ja miesten Superpesisotteluita seuraavasti:

Lauantaina KLO 16.00 Naisten superpesis ottelu Manse PP vs  Kirittäret, Jyväskylä , Kaupin pesäpallostadionilla (leiriläisillä vapaa pääsy)

Sunnuntaina KLO 16.00 Miesten superpesis ottelu Manse PP  vs IPV, Imatra , Kaupin pesäpallostadionilla (leiriläisillä vapaa pääsy)

 

Otteluohjelma on julkaistu pesistulokset.fi -tulospalvelussa.

Otteluiden pöytäkirjojen kirjurointi hoidetaan kokonaisuudessaan tulospalvelun kautta.

katso tästä perjaintain 14.6. ottelut tulospalvelusta, valitse Tampereen alueleiri

tuonne siis päivittyvät ottelutulokset ja päivämäärää vaihtamalla pääset katsomaan seuraavan päivän peliaikatauluja

www.pesistulokset.fi/leirit

Lue lisää leiristä tästä