Uutisia

Naiset pelasivat ensimmäsen harjoituspelinsä Laitilan suomarinjoukkuetta vastaan ensin aamulla. Kotijoukkueen pelinjohtajana toimi Minna Litti Tuomarila.
Tivoli Sariolan jälkeen hiekkakentät kaipaavat korjailuja ja niinpä ahkera joukko kokoontuu heti maanantaina 8.5. klo 17 kentälle kiviä keräämään.
Varsinais-Suomen Pesiksen toiminnanjohtaja vietti tänään Ruusun päivänä 60-v. juhlaansa. Lukuisien onnittelijoiden joukossa oli myös meidän seuran edustajat.
Näin aivan kauden kynnyksellä maailmalta kuuluu hyviä uutisia. Karjujen lukkariksi tutulle paikalleen palaa juonikas ja kovalyöntinen Mynämäen Vesan kasvatti.
Ensimmäiset pelit pelattiin jo viime lauantaina ja ensi viikolla starttaavat pelit täydellä teholla. Kupittaa täyttyy myös päivisin, sillä kentät valtaavat Turun kaupungin yläkoulut ja lukiot.
Oletko viimeksi pelannut pesistä koulussa? Tykkäätkö höntsäillä kavereiden kanssa iltaisin? Etsitkö uutta harrastusta itsellesi tai vaikka lapsellesi? Mietitkö miten voit pitää huolta työhyvinvoinnistasi?
D-pojat aloittavat kevään pelit, kun vastaan Kupittaalle saapuu Manse PP:n 04 pojat lauantaina 29.4. Turun molemmat valkoinen ja punainen joukkue mittaa Mansen poikien tason.
B-poikien piti matkustaa pohjanmaalle Seinäjoen Atria-turnaukseen testauttaakseen kevätkuntonsa. Tänään saatiin kuvaa lumen peittämästä kentästä ja ilmoitus turnauksen peruuntumisesta sen myötä.
Junioripesisvalmentajatutkinnon kuluneen viikonloppuna suorittivat seuran valmentajat Lasse Suvanto ja Alpi Virtanen.
Uudistunut liiton lisenssiohjelma on nyt käytössä. Maksamalla lisenssin tämän kuun aikana viime kauden lisenssin omaavien vakuutusturva ei katkea. Seuran lisenssit juniorien osalta maksaa seura, aikuiset ja B-pojat maksavat itse oman lisenssinsä.
TupeCee sijoitui omassa lohkossaan toiseksi tasapistein Tahko C2:n kanssa. Huomenna jatketaan sijoitusottelut sijoista 4-6 heti aamulla.
Neljä vaikuttavan uran tehnyttä entistä superpesispelaajaa on nimetty valitsijoiksi pesäpallon naisten ja miesten Itä-Länsi-otteluihin. Suomen suosituimmat tähdistöottelut pelataan Imatralla 30.6.-2.7.2017.
Saamme jälleen tutun kevään tuojan naapuriimme. Tivoli Sariola on auki yleisölle 22.4. - 7.5. välisen ajan.
Viime vuoden tapaan joukkue matkaa Tampereelle C- ja B-ikäisten alueleirille ja näin joukkueen ulkoturnauskausi käynnistyy. Leirin järjestää Manse PP.
Alueen junnupalaverissa Aurasalissa oli tänään koolla 21 seuran edustajaa, lähes 70 seuratoimijaa kuulemassa tulevan kauden asioista. Turusta mukana oli kaikkien junnujoukkueiden edustajat.