B-pojille täysi pistepotti eilen

12.8.2017

Näillä mennään
Tuomaristolla letkeä iltapuhde

Koskenkorvan Urheilijat joutuivat lähtemään pitkälle kotimatkalleen ilman pisteitä. Turku taas säilytti neljännen sijan sarjataulukossa.

Vaikka ottelussa pelattiin kaikkiaan 11 vuoroparia ilman juoksun juoksua, saatiin pelin ratkaisu syntymään tosiasiassa kahdessa lyöntivuorossa. Juoksujen teon aloitti kotijoukkue toisella sisällään, kun hyvän lukkaripelin pelannut Joona Iivonen löi läpi kahden juoksun arvoisesti, kotiin kirmasivat Ville Nieminen ja Akseli Åberg. Joonan kotiin saatteli hienolla linjalyönnillä Joni Siltala. Seuraavana kotiin saapui Joonas Porela Topi Leinon mailasta, sitten Joni Tomi Lehtosen lyömänä ja vielä Juuso Peltoniemi Ville Niemisen lyömänä. Oltiin turvallisessa 6-0 johdossa. Kolmannella sisällä kaunisteltiin vielä lukemia: Rasmus Herrala toi, Joni löi ja Joonas toi ja Topi löi. Viimeisellä sisällä vielä yksi lisää: Åberg kotiin Herralan lyömänä. Vastustaja sai yrittää koko jaksolla miestä kotiin kolmesti siinä kuitenkaan onnistumatta ja näin jakso kotiin 9-0.

Tauon jälkeen helteinen keli tuntui uuvuttavan myös kotijoukkueen nuorukaiset. Jakson ratkaisu tapahtui vasta kolmannella sisävuorolla, jossa Turku takoi taululle turvalliset kolme juoksua: Miko Hännikäinen-Joni Siltala ja Juuso Peltoniemi kotiin Lauri Saarnin upealla 3-tausta puhkaisulla, ja Lauri vielä Henri Holmbergin mailasta. Kossun yritykset kuivuivat viimeistään kolmoselle.

Ottelun kuuluttajana toimineella Joseph Hollingworthilla oli mieluinen työ saatella kotijoukkue sarjataulukossa neljännelle sijalle. Rehtinä miehenä hänellä riitti kannustavia sanoja myös vastustajan hienoille suorituksille. Peliä saapuneelle 82 silmäparille iltapuhde tarjosi huumoria ja hyvää mieltä. Jesper Forsmanin apuna tänään kakkosena oli Lassi Tuominen, kun Petri Hännikäinen pelasi samaan aikaan Varkauden Kontioturnauksessa.

Turulla pistesaalista näin koko 16 runkosarjan peleistä: 3p voittoja 6, samaten 2p voittoja 6 ja 0p neljästä pelistä, pisteitä hienot 30p, juoksusuhde 151 tehtyä ja 97 annettua. Sarjasijoitus tällä hetkellä hieno 4.sija, osalla joukkueita vielä pelejä pelaamatta. Joka tapauksessa joukkueen pelit jatkuvat jatkosarjassa. Eli yksi tavoite on saavutettu, onneksi olkoon koko joukkueelle!

Palkitut: Turku I Miko Hännikäinen (0/1) ja II Joni Siltala (3/1), Kossu I Aleksi Joensuu 100 % tehot ja II 3-koopparina hienosti pelannut Juho Mäki.