Uutisia

Kesäkuulta siirretty ottelu pelataan tulevan torstana. Tule sinäkin seuramaan kotijoukkueen otteita, joukkue on lohkossaan ensimmäisenä.
Lauantaina joukkue kävi Pöytyällä yhdeksällä miehellä ja jälleen viuhkassa oli nuori Jussi Saarni. Voitto kairattiin tällä kertää 0-2 (3-9, 2-7) tuloksella.
Seuran naiset johtavat omaa lohkoansa, kun tiistaina joukkue kävi ottamassa sarjapisteet Loimaalta supervuoroon venyneessä pelissä. Tulos 1-2 (3-5, 5-3, 0-1).
Loppuottelussa vastakkain olivat konkarijoukkueet Rusko ja TYKS. Ratkaisu syntyi toisella sisävuorolla, kun Rusko teki hallitusti kaikkiaan 10 juoksua. Peli päättyi juoksuin 20-4.
Kultaotteluun saapuvat tänään klo 18 Rusko ja TYKS ja pronssipelissä klo 19 pelaavat Paimio - CrossFit.
Tänään pidettiin Suurleirin talkootilaisuus, jonne olikin saapunut mukava määrä talkoolaisia, mukana myös yhteistyöseurojen edustajat. Aurajoen ruokala tarjosi valoisat puitteet tilasuuden viettoon.
Köyliössä pelatussa ottelussa pelinjohtajana oli 11-v. Jussi Saarni. Merkkiä tuli pistettyä sen verran hyvin, että kotiin oli tuomisena voitto Eurajoesta 0-1 (3-3, 0-6).
Eilen pelatussa ottelussa korostui pisteiden tärkeys ja ottelun alku olikin nihkeää yrittämistä molemmilta. Tärkeissä kohdissa kuitenkin maltti riitti ja kaikki kolme pistettä veivät Turun neljännelle tilalle taulukossa.
Tänään jatketaan ja pelataan kolme peliä peräkkäin, koska kaksi muuta kenttää ovat seuran joukkueiden peleissä. Ensi viikolla sitten loppuottelut.
Suomen 100-vuotisen itsenäisyyden kunniaksi yhdeksäs pesäpallon World Cup-turnaus pelataan Turussa 20.-24.7. samalla viikolla valtakunnallisen D-ikäisten Suurleirin kanssa. Maamme juhlavuoden mukaisesti teemana on ”Yhdessä”.
B-poikien keväältä lumen alta siirretty peli pelattiin helteisissä tunnelmissa tänään. Peli oli tasaista koko ajan ja riemulla ei ollut rajoija, kun voitto jäi kotiin kotiutuskisan jälkeen 2-1.
Haluamme tavata kaikki talkoolaiset yhdellä kertaa ja samalla tiedottaa tärkeistä asioista ja antaa yleiskuvaa koko leiristä. Paikkana toimii Aurajoen koulun ruokala, joka toimii siis leirin aikana toisena ruokailukouluna.
Aamun ensimmäiset pelit aloitettiin hienoisessa tihkusateessa, mutta pikku hiljaa aurinko näyttäytyi ja turnaus saatiin vietyä läpi helteisissä oloissa. Pesiskoululaisia Kupittaalla tänään lähes sata kahdeksan joukkueen voimin.
Aamulla Kupittaa täyttyy pesiskoululaista, kun vuorossa on jokavuotinen turnaus. Vieraita on tulossa Naantalista ja Salosta. Pelit aloitetaan jo klo 9 ja kahteen mennessä pelit on pelattu.
Puuhamiehen toimi jälleen kerran joukkueenjohtajana toiminut Matti Linnela. Tavoitteena oli saada joukot kasaan muistelemaan yhteisiä hetkiä ruokailun lomassa.