Uutisia

B-poikien kausi on lähtenyt yskähdellen käyntiin ja takana on jo kolme ottelua, joista kaksi on pelattu kotona ja viime viikolla käytiin Kankaanpäässä.
Seura tarjoaa mukavan harrastuksen niin lapsille kuin aikuisillekin. Liikuntaleikkikerho on tarkoitettu 3-6-vuotiaille lapsille ja aikuisten harrastepesistä pelaavat yli 18-vuotiaan.
Kakkukahvit on jo ehditty nauttia, kun peli alkaa klo 17 Kupittaalla sunnuntaina. Joukkue on virittäytynyt täyteen iskuun ja vastaan saapuu ennalta tuntematon Riihimäki.
Kupittaan hiekkanurmikentällä pelataan tällä viikolla lukion tyttöjen ja poikien pelejä. Ensi viikolla jatketaan yläkoulun osalta, jolloin pelataan kahdella kentällä yhtäaikaisesti.
Eilen pelattiin kevään ensimmäinen sarjapeli, kun C-pojat saivat vastaansa kiilaan Vihdin Pallon pojat. Joukkue olikin aivan uusi tuttavuus etelän alueelta.
Samaan aikaan kun pidettiin siivoustalkoita, kentällä tapahtui monen moista.
Mukavasti oli porukkaa kerääntynyt paikalle laittamaan kenttäaluetta kauden aloituskuntoon.
Pelit aloittaa C-pojat 3.5. aluesarjan ottelulla. Nyt on tehty ohjelma kahden viikon osalta, lisää tulee pikapuolin.
Kausi alkaa seuraavana päivänä, kun C-pojat aloittavat pelin Vihtiä vastaan. Siksi on hyvä saada paikat kuntoon.
Sariolaturnaukseen lauantaina 28.4. saapuu vastustajaksi Laitilan Jyskeen ja Loimaan Junioripesiksen naisjoukkueet.
Aikuisen sekajoukkueiden harrastepesissarjaa pelataan Kupittaalla kesän ajan pääosin torstaisin. Käy tsekkaamassa pelipäivät ja tule mukaan rentoon harrastukseen.
Viikonloppuna pelatussa B-C-ikäisten alueleirillä Helsingissä Pöytyän C-pojat voittivat alkulohkonsa ja pääsivät taistelemaan mestaruudesta Kouvolan kanssa.
Tulevana viikonloppuna 21.-22.4. Helsingissä järjestetään Roihun toimesta alueleiri alle 16-18-v. tytöille ja pojille. Turusta starttaa mukaan innokas joukko nuoria miehiä valmentajineen.
Kesään mahtuu paljon pelejä Kupittaalle. On naisten ja miesten suomaria, miesten maakuntasarjaa, B-poikien SM-sarjaa ja junnujen pelejä. Lisäksi tulevat Kupittaa Liigan aikuisen harrastepelit, pesiskoulu ja siihen liittyvät kaksi turnausta.
Lauantaina 28.4. pelataan naisten harjoitusotteluita Kupittaalla. Tivoli Sariola on saapunut myös paikalle, joten väriä kentillä riittää.