Suurleirin alkuun vielä 11 päivää

4.7.2017

Talkoopaidat jaossa
Talkoopaidat jaossa
Talkoolaiset hanskassa
Talkoolaiset hanskassa
Kenttätiimiläisiä
Kenttätiimiläisiä
Majoitusvalvontaa
Majoitusvalvontaa
Kansliatiimiläisiä
Kansliatiimiläisiä
Valoisa ruokala
Valoisa ruokala

Tänään pidettiin Suurleirin talkootilaisuus, jonne olikin saapunut mukava määrä talkoolaisia, mukana myös yhteistyöseurojen edustajat. Aurajoen ruokala tarjosi valoisat puitteet tilasuuden viettoon.

Tilaisuuden avasivat leirin johtaja Anne Aatola ja järjestelytoimikunnan pj Sirpa Helin todeten ilolla suuren kuulijankunnan tervetulleiksi kuulemaan yhteisen leirimme tärkeistä asioista.

Toiminnanjohtaja Satu Mikola esitteli leirin tärkeitä tapahtumia ja paikalla olijat saivat tiiviin paketin leiriasioista. Paikalla oli myös suuri osa järjestelytoimikunnan jäseniä, jotka esittäytyivät ja tilaisuuden lopuksi vielä vedettiin tehtäväkohtaisesti ryhmille tiivis tietopaketti tulevista tehtävistä: Majoitusvalvonta, kanslia, kentät, ensiapu, kioski, ruokalan väki kävivät omissa ryhmissään läpi tulevia tehtäviä ja paljon asioita saatiin vietyä eteenpäin. Samalla saatiin jaettua talkoopaidat. Paikalla olivat myös Mynämäen, Naantalin ja Ruskon edustajat. Erityiskiitos kaikille yhteistyötahoille avusta, ilman teidän apua emme pystyisi toteuttamaan yhtä tasokasta leiriä.

Suurin työ on tehty, vielä on tarkennettavaa ja hiottavaa. Talkoovuoroja on vielä avoinna ja jos haluat tulla mukaamme tekemään nuorille hyvää, turvallista ja hauskaa leirikokemusta, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Ohjeistamme kyllä tarvittaessa ja jokainen käsipari on yhtä arvokas. Voit halutessasi tukea työtuntiesi kanssa jotaikin seuran joukkuetta äffistä (alle 10-v) aina aikuisiin Karjuihin tai naisten Koppijokereihin.

Talkoolaiset leirillä erottaa sinisistä talkoopaidoista. Pidetään yhdessä huolta siitä, että sinisiä käsipareja on riittävästi eri tehtävissä. Aikaisempaan kokemukseen verraten apua on aina ollut saatavissa, kun vain on kysynyt. Uskon, että nytkin on samoin.

Toimistolla logistiikka ja ilmoittautumisrumba alkaa olla kohdillaan, vielä on muutama tarkennus ja majoitussijoitus tehtävä ja muuta paperityötä riittää kyllä. Satu apunaan Mika ja Ilona ovat tehneet tähän mennessä upeasti töitä leirin onnistumiseksi.

Yhdessä kohti Suurleirin alkua, muutama pelitapahtuma vielä Kupittaalla ennen kuin leiri voi alkaa!

Leiriterveisin Sirpa