Uutisia

Aamun ensimmäiset pelit aloitettiin hienoisessa tihkusateessa, mutta pikku hiljaa aurinko näyttäytyi ja turnaus saatiin vietyä läpi helteisissä oloissa. Pesiskoululaisia Kupittaalla tänään lähes sata kahdeksan joukkueen voimin.
Aamulla Kupittaa täyttyy pesiskoululaista, kun vuorossa on jokavuotinen turnaus. Vieraita on tulossa Naantalista ja Salosta. Pelit aloitetaan jo klo 9 ja kahteen mennessä pelit on pelattu.
Puuhamiehen toimi jälleen kerran joukkueenjohtajana toiminut Matti Linnela. Tavoitteena oli saada joukot kasaan muistelemaan yhteisiä hetkiä ruokailun lomassa.
Intialaispelaaja Capt. Jack Sparrow sai kokea Kupittaalla molemmat, kun hän ensin lauantaina pelatessaan suomarin avauskokoonpanossa 2-kopparina todisti Kinnarin paremmuuden ja sunnuntaina oli 2-vahtina voittamassa maakiksen pelissä Eurajokea.
Puna-Mustat Helsingistä saapui helteiselle Kupittaalle voitto mielessä. Heti pelin alkuhetkistä voitiin aistia kotijoukkueen luja voitontahto ja pikkukarjujen voitto ei missään vaiheessa ollut uhattuna. Ottelun sankariksi nousi tänään lukkari Joona Iivonen.
Seuran kasvatti Kirittärien Emma Nieminen pukee päälleen jo 5. kerran naisten itä-länsi paidan ja Manse pp:n Ida Lähde jo toisen kerran B-tytöissä.
Karjulauman kutsu on kuultu ja peliin tulee mukaan intialainen Narender Kumar, joka varmisti pelipaikansa maakuntasarjan pelissä Mynämäellä eilen.
Seuran sähköpostiin tuli ehkä historian mielenkiintoisin kysely: olisko meillä mahdollisuutta lainata, antaa tai myydä pesäpallopaitaa kesäteatterinäytökseen? No onhan meillä, kun ensin saataisiin selville tarvitsijan koko.
Seuran Äffät ja Et olivat mukana viime viikonloppuna Lahdessa. Pelikokemusta tuli kolmen päivän aikana roppakaupalla ja myös voitoista saatiin nauttia.
Viime viikon vieraspeliputki jätti pistesaaliin verraten laihaksi, mutta siitä huolimatta sarjataulukon sijoitus on hieno, osalla joukkueista tosin vähemmän pelattuja pelejä.
Kentillä on ollut vilinää ja vilskettä, kun lähes 100 pesiskoululaista on tullut mukaamme viettämään alkukesän viikkoja pallotellen ja taitoja oppien.
Viime perjantaina joukkue kävi hakemassa täydet kolme pistettä Seinäjoen Areenalta. Käyty ottelu oli tiukka ja juoksuerot jäivät niukoiksi, jaksot juoksuin 4-5 ja 1-2 ja koko ottelu kotiin 0-2 tuloksella.
Kuluneena viikonloppuna on juhlittu uusia ylioppilaita ja ammattiin valmistuneita.
Ensi viikonloppuna 9.-11.6. järjestetään Etelä-Suomen, Hämeen ja Varsinais-Suomen alueleiri 8-14-v. seurajoukkueille. Turusta matkaan lähtee siis kaksi joukkuetta.
Seuran järjestämä pesiskoulu starttaa tulevana maanantaina ainakin Kupittaalla, Moisiossa, Hepokullassa ja Kaarinan Kultanummella. Ohjaajina toimii seuran kuusi palkattua ohjaajaa ja yksi apuohjaaja.