Uutisia

Kevät on jo pitkällä ja tähän kevääseen kuuluu tietysti myös Sariolan monipuolinen tivoli, joka viipyy Kupittaalla 23.4. - 8.5. välisen ajan.
Jälleen uusitun tuomarikoultuksen yksi osuus on ICT-talo Omega-luentosali, Joukahaisenkatu 2 Turku
Ottelut on saatu sovittua suurimmalta osaltaan ja nyt pelit on julkaistu.
Tänään upeassa aurinkoisessa kevätsäässä kentällä kävi pelaamassa kaksi eri-ikäistä poikaluokkaa pesistä. Opettajansa johdolla peli näytti ihan hyvältä, kunnareita ja upeita kiinniottoja, liukkaita etenemisiä jne.
Mukaan oli saatu lähes 20 henkeä yheisen asiamme pariin ja hyviä käytäntöjä tullaan kokeilemaan ja myös totetuttamaan.
Kokoonnumme ensi lauantaina 2.4. Bowleriin. Luvassa on ryhmätöitä ja yhteistä pohdintaa, ruokailu ja vielä keilaaminen. Mukaan on ilmoittautunut 17 henkeä.
Seuramme valittiin jälleen mukaan 15-17-v. nuorille tarkoitettuun kesäduuni kampanjaan. Mukana on kaikkiaan 50 eri yhdistystä. Kesän pesikoulu kaipaa apuohjaaja, tule mukaan rohkeasti!
Kuun vaihteessa pidettiin etätapaaminen ja samalla käytiin yhdessä läpi kauden asioita. Seuraava tapaaminen on sovittu pidettäväksi lauantaina 2.4. Bowlerissa.
Kupittaalla ei pelata naispesäpalloa kesällä 2022.
Kauden 2022 jäsenmaksulinkki on avattu. Tutki eri mahdollisuudet olla tukemassa turkulaista pesäpalloharrastusta.
Aikuisten harrastepesis ja pesiskoulu liikuttavat jälleen kesällä. Tule mukaan!
Impivaaran jp-hallissa nuoret miehet pääsivät pitkästä aikaa ottamaan pelituntumaa. Aamupäivällä myös tytöt pääsivät pelaamaan.DP
Pesiksen 100-v. Juhlavuosi aloitetaan tiistaina 4.1. Impivaarassa C-ikäisten peleillä. Mukana myös Turun oma C-poikien joukkue.
Turun yhdistelmäjoukkue Rusko-Paimio vahvistuksella pelasi tänään kaksi peliä.
Impivaaran jp-hallilla pelattiin junnujen turnaus ilman yleisöä.